Mivel járok jól? (részletek lenn)
Most vagyok általánosban 8.-os és azt szeretném megkérdezni melyik szakma az amelyik sok pénzzel jár és nem kell hozzá kémia! Leginkább olyanra lenne szükségem ami külföldön van, tehát lehet, hogy itt nem keresek sokat de ott rengeteget!!!
Sok választ várok!
Esetleg saját jó vagy rossz tapasztalatok is érdekelnek!!!
figy, nem az a lényeg, h sok pénzt keress, hanem, h boldog legyél! Azon kezdj inkább gondolkodni, h mit csinálnál szívesen, akkor majd megtalálod azt, amiből meg tudsz élni.
Sok sikert!
Vagy azt csinálnám szívesen! Ja és szeretnék jól keresni!
Fogorvos is szívesen lennék de ahhoz kell a kémia!
nézd kislány, női esztergályosok is vannak, anyósom is az pl
jól keresni Magyarországon kevés dologgal lehet, cnc-sként legalább szinte biztos, hogy van munkád
a lényeg nyolcadikos vagy, még bármi lehet belőled, ha fogorvos akarsz lenni, akkor legyél fogorvos, 5 éved van rá, hogy kémiából rendbe szedd a tudásodat
viszont fogorvosi mellett szerezz egy fogtechnikusi végzettséget is, garantáltan mind itthon, mind külföldön válogathatsz majd a munkában
De én cnc esztergályos nem leszek az tuti.
De mint írtam: Leginkább olyanra lenne szükségem ami külföldön van, tehát lehet, hogy itt nem keresek sokat de ott rengeteget!!!
De azért köszi!!!
Várok még választ!
Külföldi jól kereső szakmákról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!