Az alábbiak közül melyiket érdemes választani?
Figyelt kérdés
Semmittevés(de munkahely mégis) - 250ezer forint fizetés
Gyengébb fizikai munka, 12 órázás/hétvégén is - 850ezer forint fizetés
Illetve ki melyiket választaná?
2017. jún. 24. 07:50
1/8 anonim válasza:
Én az elsőt. Lenne szabadidőm, nem lenne megerőltető a munka, és 250ből simán megélnék számomra kellemes színvonalon.
2/8 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet megmondani....
De én lehet hogy a 850et választanám. Nyomnám 1-2 évig hogy össze szedjem magam. Tudom nem lenne életem de a 850 az 850
Amúgy a 250 sem rossz főleg a semmittevésért, de abból jelentős összeget nem lehet félre rakni.
28F
3/8 anonim válasza:
1 évig nyomnám a 850ezrest. Az 10 millió forint 1 év alatt. Utána lenne időm gondolkodni, pár millió felhalmozott tőkével, hogy mit szeretnék csinálni.
4/8 anonim válasza:
Van aki egy életen át nyomja a 2.-t 150E forintért, de ilyen fizetésért 12 órázás, gyenge fizikai munka egyértelműen külföld, ezt nem írtad oda. Első is külföld?
5/8 anonim válasza:
Azt elfelejtetted írni, hogy hány műszak, mert az utóbbit csak állandó éjszakai 12 órázással tudom elképzelni, mert akkor a pótlékok dobnak rajta.
6/8 A kérdező kommentje:
első az most Magyarország
utóbbira lenne lehetőség külföldön, de mint írják nem lenne szabadidő. nem látnám a családom, stb...
2017. jún. 24. 18:03
7/8 anonim válasza:
Na így már mindjárt más, így inkább az első.
8/8 anonim válasza:
Főleg hogy a 850ből külföldön sok elmegy főleg albérlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!