Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjúra mikor hívnak?

Állásinterjúra mikor hívnak?

Figyelt kérdés

Már június elején jelentkeztem egy aznap meghirdetett állásra, amit az egyik nagy álláskereső ajánlott fel. Azóta ismét meghirdették ezt az állást, június 17-én. Az lenne a kérdésem, hogyha eddig nem hívtak el állásinterjúra, lehetséges, hogy keresnek még egyáltalán, vagy valami nem megfelelő volt az önéletrajzomban?. A jelentkezés június 30.-ig lehetséges.

Azt hittem, hogy néhány nap alatt reagálnak a levelemre (kellek, nem kellek, valami nem ok), de azóta eltelt 3 hét. Bocs mindenkitől nem igazán vagyok ebben a témában jártas

2017. jún. 22. 17:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb 50%-ban csak a jelentkezési határidő letelte után kezdik el behívni az embereket.
2017. jún. 22. 18:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Értelemszerűen a maradék 50%-ban pedig előtte is már? Vagy esetleg úgy van, hogy a jelentkezési határidő előtt 1-2 nappal nézik meg, hogy egyáltalán ki jelentkezett az állásra?
2017. jún. 22. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Hát szerintem ha akartak volna, akkor pár nap után kerestek volna. De 3 hét alatt már biztos.
2017. jún. 22. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem igy van. Persze előfordul, hogy rosszul töltötted ki az önéletrajzod, de, ha megirják, hogy június 30 ig jelentkezhetsz rá, akkor nem fognak keresni előtte. Ez azért van, hogy minél több emberből válogassanak, főleg, ha újra meghirdetik. A másik pedig, ha újra meghirdetik akkor meg pláne kevés lehetett rá a jelentkező, mert, ha már sokan jelentkeztek, akkor minek tennék fel újra? Senki sem megfelelő, aki jelentkezett rá? Irracionális... Szerintem ne számits rá, hogy jövő hétig keresnek, inkább 2 hét múlva valószinűbb.
2017. jún. 22. 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a jelentkezés 30 akkor az előtt nem fognak hívni, mert összevárják az embereket és után viszont 1-2 héten belül hívják az embert.

De ahol nincs megadva semmi ott egy-két héten belül hívnak ha kellesz második körre.

2017. jún. 22. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha júli 14ig nem hívnak, akkor viszont felejtős.
2017. jún. 23. 12:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek!
2017. jún. 23. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!