Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Átlagosan hány álláspályázat...

Átlagosan hány álláspályázat után hívnak be téged 1 db állásinterjúra?

Figyelt kérdés
Ha valami infót írnál magadról az jó lenne.

2015. máj. 14. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

Informatikus, 30 év. 3x kerestem állást életemben.

1. hely: 5 pályázat, 3 interjú.

2. hely 10 pályázat, 1 interjú

3. hely 1 pályázat, 1 interjú

2015. máj. 14. 14:08
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
ja igen, még annyi, hogy az első munkahelyemnél az álláskeresésem időtartama 5 hónap volt, a másodiknál 3 hét (kirúgtak az elsőről), a mostani, 3. munkahelyem pedig úgy lett, hogy a 2. helyen dolgoztam, nem tetszett, így 1 db cv-t küldtem a nekem tetsző helyre, és fel is vettek.
2015. máj. 14. 14:09
 3/7 anonim ***** válasza:
95%

Nagyjából 30 pályázat után hívtak be egy elbeszélgetésre.Nos , én a karrierépítésben mindent fordítva csináltam , mint ahogy azt kell....

Közgazdász vagyok ( büfészakos diplomával ) ,kisvárosban élek , ahol kevés a multi és az igazán prosperáló cég.

A főiskola elvégzése után nem a szakmámban helyezkedtem el , majd külföldön is dolgoztam (ez is rossz pont , volt ahol nyíltan megmondták : nem hisszük el , hogy nem megy vissza ...)

Minden alkalommal pénzügyi területre jelentkeztem , azért tudtam elhelyezkedni , mert :

- először egy ismerős beajánlott , felvettek , sajnos , utóbb kiderült , hogy csak a hitelkeretet költötte a cég , elfogyott a pénz , úgyhogy megszűnt a vállalkozás. Az egyetlen pozitívum , hogy sokat tanultam , de azóta kerülöm a magyar kis ésközépvállalkozást a Napóleon-komplexusos tulajdonosaikkal együtt....

- másodszorra egy ismerős beajánlott , felvettek , de sajnos az intézmény 2 év múlva megszűnt , beolvasztották egy másik szervezetbe , a dolgozók vagy elmentek , vagy nyugdíjba mentek , vagy visszamenekültek abba az intézménybe , ahonnan eredetileg jöttek...Hja , ilyen az önkormányzat...

De legalább sokat interneteztem munkaidőben!

- egy másik helyen kevesen jelentkeztek ( mert kevés volt a pénz ) , behívtak , az elbeszélgetésen meg tetszettem az interjúztatóknak , véletlenül a logisztikai vezető és a pénzügyi vezető is hölgy volt

2015. máj. 14. 16:27
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

pénzügy és számvitelen végeztem

első pályázat után behívtak és a több körös interjú után fel is vettek :)

2015. máj. 14. 16:37
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

Átlag minden 3-ból 2-re behívtak legalább egy beszélgetésre, a nem is lett feltétlen folytatása (IT terület).

De szinte minden ismerősöm azt mondja, hogy ez extrém jó, mert ennél sokkal-sokkal rosszabb átlagok jönnek ki legtöbbször.

2015. máj. 14. 18:16
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Nem értem miért lettem lepontozva... :(
2015. máj. 14. 21:56
 7/7 anonim ***** válasza:
96%
Több mint 200 és 5 helyre...
2015. máj. 30. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!