Miért nem hívnak állásinterjúra?
Figyelt kérdés
Az utóbbi 5 hónapban csak 1 állásinterjúm volt, az is csak telefonos. Ezzel együtt 50 helyen volt sikertelen állásinterjúm. Régebben minden hónapban volt 1-2-3. Lehet hogy már túl régóta keresek állást és már nem fognak hívni többre?2016. okt. 13. 18:49
1/14 anonim válasza:
Pedig az utóbbi 5 hónapban brutálisan pörgött a munkaerőpiac, 10x jobban, mint tavaly ilyenkor.
2/14 A kérdező kommentje:
Úgy látom most a betanított munkás piac pörög, a jogászpiac leállt.
2016. okt. 13. 18:59
3/14 anonim válasza:
Te az 50+ interjús jogászcsaj vagy megint? (vagyis aki annak adja ki magát?)
4/14 A kérdező kommentje:
#3: Igen.
2016. okt. 13. 20:24
5/14 anonim válasza:
vagy nagyon hülye vagy
vagy nagyon ronda
vagy nagyon rossz technikával sz*psz
vagy a fentiek valamilyen kombinációja, ha 50 helyből egyen sem sikerült meggyőznöd a munkáltatót
6/14 anonim válasza:
Neked ez a hobbid? :D
Korábban is ahogy írtad, durván havonta-két havonta mentél egy interjúra, ezek szerint nem erőlteted meg magad.
7/14 anonim válasza:
A válasz ott van a tagekben:
Pécs
Haldokló, belterjes város, egyre nagyobb munkanélküliséggel, munkahelyet csak kapcsolatokon keresztül lehet szerezni. Én sem véletlenül húztam el onnan, mert Java fejlesztőként sem lehetett ott munkahelyet találni.
8/14 anonim válasza:
Ez a kamus jogász, aki nem jogász...:-)
Rengeteg tanácsot kapott tőlünk, nem fogadta meg.
A helyedben már rég Bpen lennék vagy inkább külföldön.
9/14 A kérdező kommentje:
#7: A jelentkezeseim 90%-a nem Pecsre megy.
2016. okt. 14. 09:21
10/14 anonim válasza:
Mondjuk nem értem mi ebben neked a poén, hogy folyton erről írogatsz ide. Ha kamu, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!