Szerintetek elmenjek nyáron dolgozni vagy sem? Melyik lenne a jobb?
Nyári melót szerváltak nekem a szüleim egy fürdőben, mint kukorica árus. Nem lenne más dolgom mit tolni a kukoricás kocsit és árulni a kukoricát. Annyit keresek amennyit eladok. (KB maximális fizetés: 25€ = 7500ft (kb )).
Ha dolgoznék, akkor azt hetente legalább 5 napot kéne egész nyáron.
De mivel van barátnőm és mivel fiatal vagyok, nem szeretném az időmet már most munkára fecsérelni, arra réárek még...
Szeretnék nyáron bulizni, barátnőmmel lenni, és legfőképpen a szabadságot. De... ezekhez meg pénz is kell xd
(Mellesleg én nem akartam melót, csak a szuleim/ apám szeretné, hogy legyen egy kis tapasztalatom.)
A válaszaitokat / véleményeteket előre is köszönöm! :)
16F
Tudom nem leszek népszerű. Részben az édesapáddal értek egyet.
Szerintem 4-6 hetes nyári munkától senkinek sem lesz baja. A munka gondolom nem 0-24 órás így szerintem lenne időd a barátnődre. Szerintem egy hónapnyi munkával keresel annyi pénzt, hogy a barátnőddel el tudj menni bulizni.
A pénz mindig jól jön. A diákmeló pedig egy kicsit az életre nevel. Esetleg próbáld meg beszervezni a barátnődet is a diákmelóra.
Édesapádnak meg küldök egy hatalmas nagy big like-ot mert szerintem jól nevel Téged.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :) További válaszokat várok még :)
...
De hisz még van 3 évem a suliban, az 2 nyár, amit diákmunkával végezhetek. Nyilván jövöre már mennem kell, de most még nem érzem, hogy életre neveljenek. Hisz a gyerekeket se oviban világosítják fel a szexualitásról ... (nyugodtan lehet írni az ellenvéleményeket! Csak ez az én szempontom :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!