Diákként ti mit dolgoztok és mennyiért?
Vagy dolgoztatok.
És úgy értem, hogy nyárimunka.
És ki ajánlotta, vagy melyik szövetkezet?
Megéri-e, nehéz-e?
Köszönöm!
Első, a te munkád belföldön van?
Valamint nyárimunkára 17 éveseket pl üzletekben, (dm, rossman, vmilyen hobbibolt) stb alkalmaznak?
Aha, köszi.:)
Majd adódik vmi.
Kérdező, szerintem igen. A középsulis osztlytársaim nagy része tesco pénztáros volt.
Én egyetem első évében borítékokat hajtogattam és iratokat rendeztem minimálbérért, most másodév után 1000 forintos órabérrel fogok könnyű fizikai munkát intézni. Néha eljárok különböző kísérletekre is, amik általában 1000 ft feletti órabérrel fizetnek. Ezeket a MADS diákszövetkezeten keresztül találtam Pesten. Mellé még gimi utolsó évemben kezdtem angol nyelvből korrepetálni, azóta nyelvvizsgára is készítek (angol szakos vagyok).
De kozvetitenek diakokat Mullerbe, Rossmannba, DMbe is, sot sztem tobb a diak, mint a rendes dolgozo. I love Diakmunkanal erdeklodj, ok kozvetitik,Pesten legalabbis.
Amugy mar nem vagyok diak, de netto 750nel es etkezesi utalvanyert reciztem egy multinal, illetve szinhazban dolgoztam estenkent 2000 ft-ert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!