Ti mit dolgoztok? Mennyiért? Heti hány óra a munkaidő? Milyen végzettséggel, illetve a végzettségeteknek kapcsolatban áll a munkátokkal? Be vagytok jelentve?
Ha sikerül diplomával elhelyezkedni akkor megéri. Nekem csak egy szakmám van, nem ebben dolgozok, részmunkaidős vagyok, bejelentett, túlórázok is ami aztán ingyen van. De örüljek, hogy dolgozok...
A lényeg a diplománál és a szakmánál is ugyanaz, hogy JÓ LEGYÉL BENNE! Hiába van diplomád valamiről ha a tudásod nem ezt mutatja. :)
ügyfélszolgálaton dolgozom, heti 40 óra, kb. nettó 150.000-t keresek. Be vagyok jelentve. A végzettségem pénzügyi-számviteli ügyintéző. A volt osztálytársam ezt csinálja, most megy innen szülni és felajánlotta, hogy menjek oda a helyére, ő olyan 170 körül kapott. Egy élelmiszer áruházlánc pü-i osztályán. A másik volt osztálytársam iskolában dolgozik, együtt végeztünk, ő 110 körül keres azt hiszem. Nem a szakmától függ szerintem, hanem hogy hol tudsz elhelyezkedni sajnos.
Nem feltétlen fizetnek többet a diplomádért egy CBA-ban, csak mert van egy mérnöki diplomát pl.
Erettsegi es vendeglato szakmaval dolgozom pultos-pincerkent del borsodban,bejelentve.
Egy het melo,egy het piheno ,havi 90e+ a borravalo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!