Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol van Apa 2 órával a munkaid...

Hol van Apa 2 órával a munkaidő lejárta után?

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 17:44
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
64%

mondjuk sörözik,vagy haverokkal kártyázik,vagy nőnél?

de miért tőlünk kérded.egy okos nő sosem kérdi hol van a férje,egy okos nő tudja.

2010. febr. 23. 17:45
 2/26 anonim válasza:
100%
Hát ezt tényleg csak ti, vagyis ő tudhatja! Vagy mit szeretnél hallani, hogy biztos nőzik?! Nem kell egyből rosszra gondolni, lehet, hogy bent kellett maradnia a munkahelyén, vagy összefutott valami régi ismerőssel és elbeszélgették az időt..... ezer meg egy variáció lehet.
2010. febr. 23. 17:48
 3/26 anonim válasza:
81%
TUTI H nemtudom...:S
2010. febr. 23. 17:49
 4/26 anonim ***** válasza:
89%
Biztos van mobilja.hivd fel nyugodtan, nincs abban semmi. Mond hogy várod nagyon haza, mert hiányzik. Erre nem fogja leharapni a fejed, miért hivogatod. Sokszor tùlzottan ráérünk nézni az órát:) én is ilyen vagyok.
2010. febr. 23. 17:51
 5/26 anonim ***** válasza:
58%

hol van apa?

otthon velem és a gyerekeivel.

ha ez nálatok nem természetes, akkor nem lehet mit mondani.

nem azt mondom, hogy néha ne menjen el, de első a család, és ha nem is elkéretőzni, de bejelenteni jöjjön haza, vagy hivjon fel, hogy hova megy.

2010. febr. 23. 17:54
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Ezt Én is kérdezhettem volna!:(

4órakor járt le a munkaideje.Telefonokra nem reagál,mikor kislányom 39fokos lázzal fekszik itthon.

Bár mondjuk Én tudom hol van:(Nönél:(

De attól nem biztos hogy a tied ott van!Hivd fel és mond meg neki várjátok haza mert nagyon hiányzik!

2010. febr. 23. 17:55
 7/26 anonim ***** válasza:
79%

Persze, hívd fel. De vigyázz, én egyszer úgy jártam, hogy felhívtam (hasonló szituban) erre lenyomta. Persze még idegesebb lettem, megint hívtam, erre kikapcsolta.

Na, gondoltam, csak érjen haza... Haza is ért és kiderült, hogy a rendőr megállította azt hiszem Stop-tábla miatt és éppen vele egyezkedett amikor hívtam. Jó, ez nem tart 2 óra hosszáig,. de ő mindig tovább marad a munkahelyén.

2010. febr. 23. 17:55
 8/26 A kérdező kommentje:

első 17:55-ös:

Honnan tudod, hogy nőnél van? (mármint a Te férjed)

2010. febr. 23. 17:58
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert sajnos ismerem!És az indok amit felhozott hogy a tesójához ment elég átlátszó mivel egy nincsenek ilyen jóban,kettö akkor ha nála lenne felvenné a telefont mikor hivom!
2010. febr. 23. 18:01
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

17:55-ös

De Te attól ne gondolj arra hogy a Te férjed is nönél van.Nem minden férfi ilyen.Föleg Én nem azt vettem ki aszavadból hogy ez megszokott lenne nálatok!

Próbáltad hivni már?

2010. febr. 23. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!