Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol van Apa 2 órával a munkaid...

Hol van Apa 2 órával a munkaidő lejárta után?

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 17:44
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%
Na!? Nem lehetsz ilyen!
2010. febr. 24. 17:34
 22/26 anonim ***** válasza:
63%
basszus,ezt se tudjuk meg soha.na mindegy,legalább otthon volt,majd ma,ha megint nem megy haza,jön a kérdés megint.
2010. febr. 24. 18:05
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Na, lécci-lécci! Olyan kíváncsiak vagyunk! Hol volt?
2010. febr. 24. 19:19
 24/26 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem csetepaté van otthon ... vagy lehet, hogy még nem is ért haza???

Egy kis nosztalgia, ideillő zeneszám Fenyvesi Gabitól:

http://www.youtube.com/watch?v=UjqC3bDTvTg

:D

2010. febr. 25. 21:45
 25/26 A kérdező kommentje:

Egy fontos levelet szerkesztett még bent a munkahelyén. Közben többször is beszéltünk telefonon. Mondta, hogy mindjárt indul haza. Csak 7 körül jött meg. De ő ilyen. És az a levél tényleg nagyon fontos volt neki. Ha valamit meg akar csinálni, akkor addig csinálja, amíg el nem készül.

Egyszer éjjel 10-kor álltunk neki átrendezni a lakást. De éjfélre meglett. Pedig nagy munka volt. De ha belekezd, akkor be is fejezi azt, amit csinál.

(azért nem válaszoltam eddig, mert a pici babánk lefoglalt)

(és köszi minden hozzáfűzött véleményt; tök érdekes, hogy ki hogyan gondolkodik ilyen esetben)

2010. febr. 26. 12:51
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire ismered a férjed, akkor nem értem a kérdést. Tudhattad volna, hogy biztos valamibe belekezdett, amit nem tud abbahagyni.
2010. febr. 28. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!