Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » PULTOSOK! Mennyit dolgoztok,...

PULTOSOK! Mennyit dolgoztok, hol, mennyiért?

Figyelt kérdés

Nagyon fárasztó?

Én a Balcsin fogok dolgozni, előreláthatólag 10 órát. Azt mondták megegyezés alapján döntünk a fizetésről. Mennyit kérjek egy óráért?

2010. jún. 26. 10:10
 1/6 anonim ***** válasza:
5-6 ezer egy műszakra, plusz jatt.
2010. júl. 4. 13:56
 2/6 anonim válasza:
5-6000, plusz jatt, és órában "hivatalosan" 12, egyébként van hogy 18 óra is, amíg vendég van :( legalább is amíg megéri h ott maradjon a vendég.
2010. júl. 4. 14:19
 3/6 anonim válasza:
Ja és lemaradt, hogy nagyon fárasztó, de ha jól megy a hely, akkor "megéri", de hosszútávon nem ajánlom, én most hagytam abba, volt egy idegbeteg nácisztikus főnököm, és 2 év alatt tönkrementek tőle az idegeim, meg az önbizalmam is :(
2010. júl. 4. 14:20
 4/6 anonim válasza:
órabéren vagyok tehát attól függ hány órát dolgozom egy nap. mint már előttem írták van olyan h 18 órát egyhuzamban de van olyan is h 5-6 órát vagyok benn. nem is fizikailag hanem inkább lelkileg fárasztó. minden apróságra kényes főnököm van... nyári munkának ajánlom inkább de ha huzamosan ezt szeretnéd akkor készülj fel egy kis idegi kikészülésre...
2010. júl. 4. 15:07
 5/6 anonim válasza:
amúgy csak egy alkalom lesz és az lesz 10 óra? mert ha csak 1 alkalom azt simán ki lehet bírni. csak jobban kell figyelni a kasszázásra meg a visszajáróra. gondolom sok emberre számít a főnököd mivel a Balatonnál van a hely.
2010. júl. 4. 15:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Egy-két hónapig kéne csinálni és nem kell majd a pénzre figyelnem, arra van szakképzett pultosuk.

Én is csak nyári munkára szeretném elvállani, mert amúgy egy élet ezt csinálni borzalmas lehet..

2010. júl. 9. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!