Jocika147 kérdése:
Fizetés letiltás?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne,hogy 3 honapig vonták a fizetésem 33%át egy tartozásom miatt. Ez az összeg egy 156000ft. A 3 hónap alatt ezt a tartozást le is vonták,most mégis a 4. hónapban is vontak 56ezret. A kérdésem az lenne hogy ez miért van? Hogy vonhatnak le ennyivel többet mint amekkora tartozásom valójában van? Csütörtökön fogok bemenni a munkáltatomhoz,ott megkérdezem,de addig is az érdekelne igazábol,hogy ezt az 56ezret fogom én még látni valaha is? Vagy akkor ez elúszott a semmibe. Gondolok én itt arra,hogy vissza kapom honapközbe vagy a következő fizetésemmel2017. jún. 6. 20:01
11/11 A kérdező kommentje:
Végül megkérdeztem mindent, jövö hónapba még egy 10es levonás és vége. Valoban 156 ezer a tartozásom, a nő is bent a munkahelyen ennyit mondott mikor elöször mentem. Ezért hittem azt hogy többet vontak le. Majd most hogy voltam bent , akkor mondta hogy azon felül vannak még kamatok,végrehajtoi dij stb. Az egész kb 215 ezer. Köszönöm a segítséget nektek !
2017. jún. 8. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!