Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet saját lábra állni?

Hogyan lehet saját lábra állni?

Figyelt kérdés
Szülői segitség nélkül, nettó 160 ezres fizetés meelett képtelenség. Még kocsira sem futja:
2017. jún. 2. 13:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%

"Még kocsira sem futja"

Hát nem, babóca. Az autó nem jog, hanem van annak, akinek telik rá.

Tanulj többet, szerezz jobb állást. A nettó 160 az semmi.

2017. jún. 2. 16:51
 12/20 anonim ***** válasza:
18%
Életképtelen vagy. Siránkozás helyett valami értelmesebb időtöltésed is lehetne. Én is sírhattam volna, amikor 72000 Ft volt a fizetésem. De nem tettem, mert folyamatosan a lehetőségeket kerestem. Nem rinyáltam.A hozzád hasonlóknak még a tanács is kár, hiszen mindenre van kifogása a magadfajtának.
2017. jún. 2. 16:57
 13/20 A kérdező kommentje:
Keeresnék én csak nem találok. A végzettségem amugy parképitő és fenntartó technikus okj.
2017. jún. 2. 17:35
 14/20 anonim ***** válasza:
42%

Okj papirjaidat dobd ki vagy huzd le a WC-n.

Tanulj ki egy normális mérnöki szakot,kèpzès mellett dolgozz tovább,plusz szerezz gyakorlatot,mellette menjen az angol felsőfokon.

Ha ezek meg vannak nagy multikhoz pályázz és nem 160-t fogsz keresni ès kacsingass külföldre,ez van.

2017. jún. 2. 18:05
 15/20 A kérdező kommentje:
Mérnők . Nem vagyok jó matekban. Az a helyzet. nem lehet mindenki mérnök.
2017. jún. 2. 18:42
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Mit foglalkozol másokkal?

Mindenki nem de te igen,vagy valami szakmát tanulj pl hegesztő,cnc programozó,plc programozó.

2017. jún. 2. 18:46
 17/20 A kérdező kommentje:
Hegesztő szakmám van. Csak nincs jó kézügyességem.
2017. jún. 3. 13:28
 18/20 Ay carramba! válasza:

Ember, 160 ezres fizetés. Ha annyira szeretnél normális választ kapni, akkor kérlek téged, hogy a többieket és engem se utasíts el azért, amit mondunk. Tudod miért? Mert azt kellene tenned.

Na szóval:

Van egy hegesztői szakmád, hónaponta 160 ezer FT-ot keresel. Csak két kérdésem van: Akkor végül is mi az a munkád, amit naponta végzel a munkahelyeden, és hány éves vagy? Ha válaszolsz nekem, akkor írok még.

2017. jún. 4. 07:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Nettó 160-ból már futja egy szobára akár Pesten is, nem kell saját lakást bérelni, mert az luxus ennyi pénzből. Közben ha hajtasz a munkahelyeden, képzed magad és nélkülözhetetlenné teszed magad, valószínűleg nem ennyit fogsz keresni pár éven belül. De ha nem ez álmaid munkája, akkor mellette tovább is képezheted magad vagy kimehetsz külföldre, 1-2 év ausztriai/svájci mosogatással vagy takarítással összeszedhetsz jó pár millát (a szállást és kaját többnyire fizetik pl. szállodáknál).
2017. jún. 4. 16:34
 20/20 anonim válasza:

28/L

Ezt most így 2020-ban írom, a több mint 3 éves kérdéshez, hogy a helyzet romlott ezen a téren a 3 év alatt. Úgy felmentek az albérlet árak, hogy BP-en egy garzon is 120-130ezer, és még nincs benne a rezsi. A szoba bérléssel meg az a gond, hogy nincs olyan ismerősöm, aki összebútorozna. Lutri lakótárs dologba pedig nem mennék bele, mert nagyon sok rémtörténetet hallottam. Inkább a mama hotel, mint hogy kiraboljanak, vagy még rosszabb. Huszonéves lányként talán még nem annyira gáz a mamahotel, inkább megvárom az ingatlanárak esését, addig gyűjtök, talán addig összejön a tartós párkapcsolat is, akivel össze lehet bútorozni (vagy nem), és úgy már jó lesz.

2020. ápr. 19. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!