Hogyan lehet saját lábra állni?
"Még kocsira sem futja"
Hát nem, babóca. Az autó nem jog, hanem van annak, akinek telik rá.
Tanulj többet, szerezz jobb állást. A nettó 160 az semmi.
Okj papirjaidat dobd ki vagy huzd le a WC-n.
Tanulj ki egy normális mérnöki szakot,kèpzès mellett dolgozz tovább,plusz szerezz gyakorlatot,mellette menjen az angol felsőfokon.
Ha ezek meg vannak nagy multikhoz pályázz és nem 160-t fogsz keresni ès kacsingass külföldre,ez van.
Mit foglalkozol másokkal?
Mindenki nem de te igen,vagy valami szakmát tanulj pl hegesztő,cnc programozó,plc programozó.
Ember, 160 ezres fizetés. Ha annyira szeretnél normális választ kapni, akkor kérlek téged, hogy a többieket és engem se utasíts el azért, amit mondunk. Tudod miért? Mert azt kellene tenned.
Na szóval:
Van egy hegesztői szakmád, hónaponta 160 ezer FT-ot keresel. Csak két kérdésem van: Akkor végül is mi az a munkád, amit naponta végzel a munkahelyeden, és hány éves vagy? Ha válaszolsz nekem, akkor írok még.
28/L
Ezt most így 2020-ban írom, a több mint 3 éves kérdéshez, hogy a helyzet romlott ezen a téren a 3 év alatt. Úgy felmentek az albérlet árak, hogy BP-en egy garzon is 120-130ezer, és még nincs benne a rezsi. A szoba bérléssel meg az a gond, hogy nincs olyan ismerősöm, aki összebútorozna. Lutri lakótárs dologba pedig nem mennék bele, mert nagyon sok rémtörténetet hallottam. Inkább a mama hotel, mint hogy kiraboljanak, vagy még rosszabb. Huszonéves lányként talán még nem annyira gáz a mamahotel, inkább megvárom az ingatlanárak esését, addig gyűjtök, talán addig összejön a tartós párkapcsolat is, akivel össze lehet bútorozni (vagy nem), és úgy már jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!