A munka törvénykönyv szerint jár valamiféle juttatás ha saját laptopommal kell dolgoznom?
Nem.
Viszont mikor ezzel próbálkozott a főnököm akkor jeleztem neki, hogy éppen tönkrement
Egyébként remélhetőleg minden jogtiszta a gepeden, mert egy ellenőrzést nem fog érdekelni, hogy kié a gép amin a több százezres szoftver van, megvág érte
"Miért járna? Nem megy tönkre attól, hogy dolgozol vele."
Hello! Add már ide a gépedet nekem, légyszi. Majd egyszer visszaadom. Használom, amire szeretném. De nyugi, nem megy tönkre a használattól, szóval nyugodtan nekem adhatod!
Utolsó! Itt a Kérdező használja a SAJÁT gépét. Gondolod, az ugyanaz, mint elvenni másét?
Ez komoly? :D
"ugyanaz, mint elvenni másét?"
Nem veszem el. Egyszerűen elkérem, mert szerinted egy számítógép a használat során nem megy tönkre, nincs kifejezhető értéke annak, hogy használhatom. Úgyhogy így biztosan nem bánod, hogy használom egy pár évig az általad vásárolt gépet mindenféle ellentételezés nélkül.
"a Kérdező használja a SAJÁT gépét"
Igen, és nem saját célra. Hanem a munkahelyének termel vele profitot. A munkaeszközt a törvény szerint is a munkáltató biztosítja. A munkavállaló nem vállalkozó, nem értelmezhető, hogy bármiféle eszközt önerőből kellene biztosítania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!