Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Próbaidőn dolgozom már pár...

Próbaidőn dolgozom már pár napja, de még szerződést még nem láttam?

Figyelt kérdés

Az a helyzet állt elő, hogy szerződést még nem láttam, de már pár napja dolgozom is. Akkor itt most mi áll fent? Még gondolkodnak, hogy kínálnak-e próbaidős szerződést vagy ez már eleve jogellenes?

Üzemorvosnál voltam már.

2017. máj. 31. 13:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hát akkor mit kéne tennem?

Őszintén megmondom nem tudom mi legyen. Ha otthagyom ezt a céget valszeg itthon már nem vállalhatok munkát, mert ez OLYAN cég...az olyan helyére mindenki azt gondol amit akar. A lényeg, hogy tuti ellehetetlenítenének.

2017. máj. 31. 21:33
 12/13 anonim ***** válasza:
83%

Hát én nem tudom hogy hol dolgozol,de tuti nem valami nemzetbiztonsági orbán zrt.

Szal..

nincs munkaszerződésed így az már kamu.

Kérdezz rá,mert ilyen erővel kirakhatnak bármikor,és az addig ledolgozott napok után egy fillért sem fogsz kapni.

Tucatnyi lehetőség van dolgozni,ne pazarold az időd az ilyen szirsazr munkáltatókra.

2017. máj. 31. 22:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi, szcientológusoknál van a munka, hogy ellehetetlenítenek?
2017. jún. 1. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!