Az Agykontroll diplomát bele lehet írni az önéletrajzunkba? Diplomának számít?
Az egyetemi végzettségem után (jogi egyetem, igazgatásszervező) elvégeztem most az agykontroll tanfolyamot és meg is kaptam a diplomát.
Kérdésem:
1. Az önéletrajzba bele lehet írni? Mennyire szokták nézni a munkáltatók ezt? Előny?
2. Az oktatást nyújtó intézmény nevének mit lehetne írni?
3. Az elsajátított szakmai tudás összefoglalásához, hogyan foglalnátok össze az agykontrollt?
19#
a kérdés csak az, hogy a munkahelyeken az ezt elbírálok hány százaléka pozitív típus s hány százaléka a felfele nyal, lefele rúg típus?
valószínűleg utóbbiból van több.
Ugyanakkor ha a cél nem egy konkrét fix állás elnyerése hanem egy pozitív hangulatú jó légkörű állás elnyerése akkor valóban jobb. 20+ életrajzot beadni s mindbe beírni ezt.
ekkor ugyanis automatán kihullik a férgese
#22 Szerintem határon túli magyar a kérdező, ott minden végzettséget diplomának hívnak, az érettségit is, de még az „általános iskolai diploma” megnevezés is létezik. Nekik az fura, hogy itt csak a felsőfokúra mondják. Valószínűleg a román nyelvből jött át, de nem tudom, hogy csak a Romániában élő magyarok mondják-e vagy máshol is.
(Bocs az offért, a nyelvjárások az egyik kedvenc témám.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!