Az Agykontroll diplomát bele lehet írni az önéletrajzunkba? Diplomának számít?
Az egyetemi végzettségem után (jogi egyetem, igazgatásszervező) elvégeztem most az agykontroll tanfolyamot és meg is kaptam a diplomát.
Kérdésem:
1. Az önéletrajzba bele lehet írni? Mennyire szokták nézni a munkáltatók ezt? Előny?
2. Az oktatást nyújtó intézmény nevének mit lehetne írni?
3. Az elsajátított szakmai tudás összefoglalásához, hogyan foglalnátok össze az agykontrollt?
De csak Archimedes törvényével együtt szabad beleírni:
Minden grízbe mártott nyest, a gúlából bandzsít feszt, amennyit nem ártana, savanyított íz turha.
Ebből már látni fogják, hogy egy igazi zsenivel állnak szemben. A nevedet is megváltoztathatnád egy bizalmat sugárzóra. Legyél Saul Goodman, mert ezzel a névvel kapkodni fognak utánad.
Persze,hogy be lehet írni.
Pl.Romániában aki leérettségizett,egyből három diploma van a kezében.Az óvoda,és az ált.iskola elvégzése után kapott oklevelet is diplomának nevezik.
"Én felvennélek, mert tapasztaltam, mennyire pozitív az agykontrollozók hozzáállása az élethez."
:D :D :D :D :D
És egy munkahelyen ugye ez számít a leginkább. :D :D :D
Epic fail vagy.
#17 Aki kicsit is ért a pszichológiához, az tudja, hogy a munkahelyi légkör hatással van az elvégzett munkára. Szívesebben veszem körül magam pozitív emberekkel, mint siránkozó, gúnyolódó, negatív légkört teremtő típusúakkal.
Persze elmulasztottam leírni a hozzászólásomban, hogy nyilván a szakértelem és a tapasztalat lenne a döntő tényező, de feltételeztem, hogy értelmes embereknek ez egyébként is evidens, azt meg nem tudtam, hogy te is olvasni fogod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!