Havi 3500 euro mire elég egyedül Írországban?
Tudom, hogy nagyban függ attól, hogy hol, de ez nem egy adott városban van, hanem országszerte több meló (ALDI-s junior manager)
Akkor a kérdés:
- mennyire elég ez Dublinban?
- mennyi elég ez nem Dublinban?
Még nem tartok ott hogy 'megkaptam', de gondoltam előre érdeklődök, hogy feltudjam mérni a helyzetet így is (mert ha mégse ezt kapom meg, akkor is értékes viszonyítási alap)
na, ez megnyugtató :)
köszönöm
megtettem ezt pár google kereséssel is
ugyanakkor mindig jobb s biztosabb így is hallani (olyan ez, mint autóknál is utána lehet olvasni népítéleten meg más fórumokon mit mondanak, de csak jobb rákérdezni is külön, hogy mi miért hogy)
pl Google szerint Bp-n egyedül elég lehet a netto 150, míg amúgy tudjuk, hogy akkor száraz kenyéren fogsz élni hónap utolsó hetében
Ezt hol irjak budapestre?
Nem igy kell rakeresni hanem tètelesen.
1. Lakas berles (ha kell)
2. Rezsi
3. Boltok àrai
4. Kozlekedes
5. Stb amire szukseg van
Szerintem ez pontosabb igy mert a sajat igenyeidre szabhatod.
Jó fizetés ez, pláne kezdésnek.
Interjúztál már, vagy csak beadtad az önéletrajzod és egy motivációs levelet?
még csak CV + motivation letter
szóval abszolúte nem biztos, hogy megkapom (sőőőt), ez az első állás, amire ott jelentkeztem
csak azért merült fel bennem a kérdés, hogy 'mi van, ha mégis megkapom?', vagy ha nem kapom meg pont ezt, akkor is be tudom lőni keresésnél hogy mennyi az a havi bér, amiből meg- és nem pedig túlélni tudok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!