Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Havi 3500 euro mire elég...

Havi 3500 euro mire elég egyedül Írországban?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyban függ attól, hogy hol, de ez nem egy adott városban van, hanem országszerte több meló (ALDI-s junior manager)

Akkor a kérdés:

- mennyire elég ez Dublinban?

- mennyi elég ez nem Dublinban?

Még nem tartok ott hogy 'megkaptam', de gondoltam előre érdeklődök, hogy feltudjam mérni a helyzetet így is (mert ha mégse ezt kapom meg, akkor is értékes viszonyítási alap)

2017. máj. 27. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Kellemesen elég. Egyedül meg aztán pláne. Különösen akkor ha ez nettó összeg. Ha nem nettó, akkor is teljesen okés, messze ír átlag feletti bér, nagyon jó megélhetéssel. Dublinban és azon kívül is tökéletesen elégséges összeg a nyugodt élethez. Sőt. (Persze ha 2500 €-s penthouse lakást akarsz Dublin belvárosában, akkor arra nem elég.)
2017. máj. 27. 21:38
 2/8 A kérdező kommentje:

na, ez megnyugtató :)

köszönöm

2017. máj. 27. 22:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj nem bantasbol irom de nem ertem azt hogy par google ketesessel hogyhogy nem tudod felmerni te magad a sajat igenyeid alapjan?
2017. máj. 28. 08:05
 4/8 A kérdező kommentje:

megtettem ezt pár google kereséssel is

ugyanakkor mindig jobb s biztosabb így is hallani (olyan ez, mint autóknál is utána lehet olvasni népítéleten meg más fórumokon mit mondanak, de csak jobb rákérdezni is külön, hogy mi miért hogy)

pl Google szerint Bp-n egyedül elég lehet a netto 150, míg amúgy tudjuk, hogy akkor száraz kenyéren fogsz élni hónap utolsó hetében

2017. máj. 28. 13:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezt hol irjak budapestre?

Nem igy kell rakeresni hanem tètelesen.

1. Lakas berles (ha kell)

2. Rezsi

3. Boltok àrai

4. Kozlekedes

5. Stb amire szukseg van

Szerintem ez pontosabb igy mert a sajat igenyeidre szabhatod.

2017. máj. 28. 14:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Jó fizetés ez, pláne kezdésnek.

Interjúztál már, vagy csak beadtad az önéletrajzod és egy motivációs levelet?

2017. máj. 30. 18:58
 7/8 A kérdező kommentje:

még csak CV + motivation letter

szóval abszolúte nem biztos, hogy megkapom (sőőőt), ez az első állás, amire ott jelentkeztem

csak azért merült fel bennem a kérdés, hogy 'mi van, ha mégis megkapom?', vagy ha nem kapom meg pont ezt, akkor is be tudom lőni keresésnél hogy mennyi az a havi bér, amiből meg- és nem pedig túlélni tudok :D

2017. máj. 31. 17:38
 8/8 anonim válasza:
Mindenre elég lesz ! Nekem elég volt az 1400 euró is mindenre.
2017. júl. 6. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!