Mi lenne az álommunkád?
Független, nemzetközi innovátor.
Cégről cégre mennék és ötleteket adnék nekik a termékeik jobbá, olcsóbbá, környezetbarátabbá tétele érdekében és akár ingyen.
Ez az amit szeretek, megy is és valsz. meglépem majd. Most előbb egy két ötletet megcsinálok a krémjéből, hogy valamiből élni tudjak.
Én már csináltam "álommunkát": segítő idegenvezető voltam, értesíteni kellett a frissen megérkezett turistákat, hogy a délutáni tájékoztató nem 5-kor, hanem 6-kor lesz: mivel szinte senkit nem találtam a szállodában, ezért kimentem a tengerpartra és ott szóltam az embereknek, volt aki a tengerben volt: hozzá beúsztam és úgy közöltem vele :-)
Kell ennél jobb? Tengerben úszva dolgozni? :-)
(jó, tudom, nem mindenki szereti úgy a vizet, mint én)
3 as pont az a kérdés mi az amit szívesen csinálnál? Órabérérért tévénézés, utazgatás, stb
Álommunka- álmodd meg! Nem baj hogy nincs, nem is lesz olyan munka
Én szívesen lennék ágymatractesztelő, mert imádok aludni. Letesztelném őket és leírnám a véleményemet.
A másik az a filmkritikaírás, mert filmeket is szeretek nézni, utána pedig szívesen leírom róla a véleményemet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!