Egy hete dolgozom egy cégnél, de nem kapok semmilyen munkát, halálra unom magam. Van esély rá, hogy ez változni fog?
Igazából a vezető felénk se néz egész nap, szinte elérhetetlen, mindig "elfoglalt". Az első nap találkoztam vele, akkor ígérte, hogy majd mesél a cégről, meg küld anyagot, hogy jobban átlássam a vállalatot, de még ez utóbbit sem kaptam meg. A mai nap a többiekkel volt egy megbeszélése a határidős munkákat nézték át, a többiek behívtak magukkal, hogy addig se unatkozzak. Bíztam benne, hogy ha látja, hogy ott vagyok, akkor kitér arra, hogy akkor mihez lássak neki, mi lesz a feladatom, de nem, a vége felé sürgette a többieket, hogy siessenek, mert menne enni /eléggé flegmának és nagyképűnek tűnik/.
Próbáltam puhatolózni, hogy mégis mit csináljak nap, mint nap, erre mondta, hogy segítsek a többieknek, ha tudok.
Másik oldalról meg ott van bennem a félelem, hogy senkinek nincs ideje betanítani, mindenki el van havazva, így ha egyszer kapnék munkát, akkor honnan kellene tudnom hogy csináljam jól a dolgokat.
Milyen munkakörben dolgozol?
Egyébként haláli ez a sztori :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!