Mennyi pénz kell Budapesten egy középosztálybeli élethez havonta?
Igazából ha tudod mennyit kérhetsz akkor mi a kérdés?
7-8 éves középkategóriás autó pár millió, nyaralni nem mindegy hogy a Balatonra jársz vagy a Bahamákra, nyugodt vásárolgatásnak is mi számít? Heti 3x pizza rendelés, vagy 100+ ezres cipő?
Én eleve nem értem, hogy 4 kilóból hogyan tudsz albérletben lakni + élni + autót fenntartani + évente 3x nyaralni.
Max. úgy ha a nyaralás = belföldi low cost.
De vissztérve az eredeti kérdésre:
Bp-en minden azonos illetve alacsonyabb árszínvonalú, mint bárhol máshol az országban. Egy kivétel van, a lakhatás. Tehát ha eddig ezeket a dolgokat meg tudtad valósítani a jelenlegi béredből akkor csak add hozzá amennyivel drágább lesz az albérlet.
Megkérdezhetem, milyen munkával keresel 400 ezret? És mivel lehet 7-800-at keresni???
Én közel 40 évesen Budapesten 170 nettó + cafetériát kaptam szakmai asszisztensként (érettségi + 2 éves szakiskola) és ez a fizetés jónak számított..
Sajnos, jelenleg nincs munkám és amik lettek volna, mindenhol ennél kevesebbet tudtak volna adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!