Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi pénz kell Budapesten...

Mennyi pénz kell Budapesten egy középosztálybeli élethez havonta?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy megyeszékhelyen dolgozom, és tervezek felköltözni, mivel folyamatosan kapom az ajánlatokat. Mennyivel kérjek többet a jelenleginél, mennyi a minimum összeg amivel már nőni fog az életszínvonalam? Az igényem egy max 7-8 éves középkategóriás autó, évi 3 nyaralás, nyugodt vásárlolgatás ha valamit megkívánok. Jelenleg mindennel olyan nettó 400 ezer forintot keresek. Innen kéne felfelé lêpni (albérletbe mennék, és most is abban vagyok). Köszönöm a segítséget, ötleteket.

2017. máj. 12. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Hát ilyen igényekkel olyan 7-800 ezret. alsó hangon.
2017. máj. 12. 18:46
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Elvileg mivel lakhatást leszámítva Budapest olcsóbb a vidéki városoknál, ezért alig kellene több ugyanahhoz az életszínvonalhoz, gyakorlatilag viszont bőven kibővülnek a lehetőségeid. Én a helyedben 550-600 nettó alatt nem fogadnék el állást, de inkább 800 nettót céloznám be.
2017. máj. 12. 18:47
 3/8 A kérdező kommentje:
A jelenlegi helyzetben, egy bruttó 800-900 ezer amit kitudok alkudni +Caf+bónusz. Ezzel már érdemes lehet nekimenni ?
2017. máj. 12. 18:57
 4/8 A kérdező kommentje:
A 800 nettó kicsit mosolyogtató, azért ahhoz kiemelkedőt kell letenni (vagy egybôl TM pozícióba érkezni, persze)
2017. máj. 12. 18:59
 5/8 Fatal_3rror_ ***** válasza:
81%

Igazából ha tudod mennyit kérhetsz akkor mi a kérdés?

7-8 éves középkategóriás autó pár millió, nyaralni nem mindegy hogy a Balatonra jársz vagy a Bahamákra, nyugodt vásárolgatásnak is mi számít? Heti 3x pizza rendelés, vagy 100+ ezres cipő?

2017. máj. 12. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
92%

Én eleve nem értem, hogy 4 kilóból hogyan tudsz albérletben lakni + élni + autót fenntartani + évente 3x nyaralni.

Max. úgy ha a nyaralás = belföldi low cost.

De vissztérve az eredeti kérdésre:

Bp-en minden azonos illetve alacsonyabb árszínvonalú, mint bárhol máshol az országban. Egy kivétel van, a lakhatás. Tehát ha eddig ezeket a dolgokat meg tudtad valósítani a jelenlegi béredből akkor csak add hozzá amennyivel drágább lesz az albérlet.

2017. máj. 12. 20:45
 7/8 anonim ***** válasza:
30%
800 ezer is kevés, ami úgy jó az a havi, 5 millió. vagy 10 de lehet 100 millió., esetleg 200. De a legjobb fizetés havi 500 millió, . Akkor még az ükükükük unokáid is bátran vásárolgathatnak, napi nyaralással, és óránkénti autóvásárlással.
2017. máj. 16. 22:54
 8/8 anonim ***** válasza:
45%

Megkérdezhetem, milyen munkával keresel 400 ezret? És mivel lehet 7-800-at keresni???

Én közel 40 évesen Budapesten 170 nettó + cafetériát kaptam szakmai asszisztensként (érettségi + 2 éves szakiskola) és ez a fizetés jónak számított..

Sajnos, jelenleg nincs munkám és amik lettek volna, mindenhol ennél kevesebbet tudtak volna adni.

2017. máj. 16. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!