Azonnali felmondás menete, hogy zajlik mi az elfogadható indok?
Ha nem teregeted ki a támadást akkor nem fogsz tudni azonnali hatállyal felmondani.
De nem is értem, megtámadnak, megütnek és még te nem akarsz szemét lenni?! És ha legközelebb másokkal lesz ilyen az az ember, mert látja, hogy úgy sincs következménye?
Nem kötelező rendőrségi ügyet csinálni belőle, de munkaügyi problémát azért mégis csak kellene. Egy olyan ember, aki nem tud parancsolni magának, ne irányítson beosztottakat!
Ezt írod:
"rám támadt, többször meglökött és ütött."
Én úgy pofán vágtam volna, hogy belehal. Mi az, hogy megüt? Hol vagyunk? Az óvodában?
Ezt a helyzetet jelentened kellene a felettesednek, és határidőt szabni arra, ha nem kezeli a dolgot, a legközelebbi alkalommal azonnali hatállyal felmondod a jogviszonyt. Még egy hasonló eset, és már van is jogalapod az azonnali hatályú felmondásra.
Viszont, ha nem akarsz bemenni dolgozni már egyáltalán, akkor add be a felmondásod (nem azonnalit!), és ha nem tekintenek el a felmondási időd letöltésétől, akkor menj el táppénzre, és kész. Ebből ne legyen lelkiismeret furdalásod.
A "sima" felmondást a dolgozó nem köteles indokolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!