Mennyire bevett szokás az a cégeknél, hogy a bérigényt úgy adnák csak meg, hogy abban a cafetéria is benne van?
Figyelt kérdés
Voltam egy cégnél, hogy megbeszéljük a bérajánlatukat, azzal kezdték, hogy kalkuláltak és meg tudják adni a bérigényemet, de én "biztos nem tudhattam, hogy vannak náluk béren kívüli juttatások is, így ezzel nem kalkulálhattam mikor megjelöltem az összeget", lényeg a lényeg, hogy a bérigényként megjelölt összeg úgy teljesül, hogy az már tartalmazza a cafetériát is.
Ez mennyire bevett szokás a cégeknél?
2017. máj. 9. 07:42
1/4 anonim válasza:
Igen, mindig probalnak lefele alkudni. De nyugodtan mondhatod, hogy te a berigenyedet cafeteria nelkul ertetted, ergo nem fogadod el az ajanlatot.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, ráadásul ők még a helyi bérlet támogatásának árát is belevették az összegbe. Mivel nincs szükségem helyi bérletre, így csak ezt az összeget sikerült elérnem, hogy belerakják a tényleges bérbe.
2017. máj. 9. 07:51
3/4 anonim válasza:
Ilyennel még nem találkoztam, de megmondtam volna, hogy a bérigény az bérigény, a béren kívüli juttatásokról meg beszélhetünk külön. Jól be akartak húzni a csőbe, és kevesebbet adni, mint kértél.
4/4 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy cafetériával együtt számolja, de a munkszerződésben nem lesz benne, vagyis ott ennyivel kevesebb összeg szerepel. És mivel ez béren kívüli juttatás, így ha később lecsökkenti a cafetériát, vagy teljesen elveszi, akkor teljesen törvényesen teszi, mert megteheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!