Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érdemes 2*200 kilométert...

Érdemes 2*200 kilométert utazni Budapestre állásinterjúra, ha 5% esély van rá hogy felvegyenek?

Figyelt kérdés

2017. máj. 5. 15:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg, hogy megsérültél sportolás közben, lehetne e Skype-os interjú,mert pár napig pihentetned kell a lábad. Én megtettem már ezt igaz csak 170km-t kellet volna utazni, és ez csak az első kör volt, a 2-3. már telefonos volt és fel is vettek.

De ha nem ott laksz inkább majd az albérlet keresés lesz kemény menet...manapság azt elég nehéz normálisat találni.

2017. máj. 6. 00:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Most miért nem lehet normálisan válaszolni? Nem tudományos számológéppel számolta ki nyilván, hogy 5%, csak valahogy érzékeltetni akarta, hogy van esélye, de nem túl sok. Miért kell ezen megakadni?

valószínű azért kérdezi ezt a kérdező, mert nagyon tetszik neki az állás, vagy mert sehol máshol nem talál állást. Ezt azért jó lenne tudni, melyik.

20 állásinterjú azért elég sok, ennyi utazáshoz, én csak akkor mennék fel ennyiszer, ha tényleg valami nyomós oka van.

Az sem mindegy, mennyi pénzed van, mennyire érné ez meg, ill. mi másra tudnád ezt az összeget elkölteni, ami számodra hasznos lenne, akár állás, akár más szempontból.

2017. máj. 6. 23:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Én is beutaztam így, teljesen feleslegesen.

Benne volt az önéletrajzomban hogy hol lakok, mégis behívtak. Az interjúkon mondták, hogy helyi jelöltet keresnek. Mondtam, hogy ha megkapom az állást tudok költözni. Egyiknél se vették figyelembe.

Volt olyan amihez kísérő levelet is kellett írni, ott leírtam a költözés témát, ugyanúgy feleslegesen behívtak. Ott olvasták el csak a jelentkezésemet.

2017. máj. 14. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!