Mekkora az esély arra, hogy az osztálytársam felhívja a főnököt, hogy érdeklődjön mikor mehet állásinterjúra?
Bővebben: az osztálytársammal valószínűleg egy helyre megyünk dolgozni, de én nem akarom, hogy ő is odajöjjön, mert nem vagyunk valami jóban, sőt szerintem meg is tépnénk egymást ha úgy alakulna.
Na már most, ő is leadta az önéletrajzát, de elfelejtett telefonszámot adni mellé és engem hívott fel a főnök, hogy szerezzem meg a számát. Ha nem adom meg, akkor gondolom felvesznek mást a helyére.
Viszont az jutott eszembe, hogy mi van akkor ha eszébe jut felhívni a főnököt. Ez után a húzása után szerintetek lesz annyi esze, hogy ő hívja fel és ne várjon arra hogy őt keressék?
Fel fogja hívni a főnököt, ne aggódj. Egyébként meg ne légy ilyen aljas, add meg a számát, ha kéri a főnök! Ha nem akarsz vele egy helyen dolgozni, menj te máshová! Egyébként magad alatt is vágod a fát, mert a te megítélésednél is igencsak negatívan esik a latba, ha nem segítesz a főnöknek a saját osztálytársadat utolérni.
Hihetetlen milyen emberek vannak....
ott kezdődik, hogy én mentem előbb(beajánlottak oda) ő csak utánam jött, mert úgy gondolta, hogy az neki is jó lesz.
másrészt simán bemárthatott ő is amikor bement.
Az, ha mondott valamit rólad, nem téged, hanem őt minősíti. De nem valószínű, hogy a kettőtök közötti kapcsolatra volt kíváncsi a leendő főnökötök.
Viszont az téged minősít, ha nem vagy segítőkész. A csapatmunkára való készség fontos szempont szokott lenni a munkáltatóknál. Ha neked ez nem erősséged, akkor jövőre nem fognak visszahívni, az is biztos. Ráadásul lehet, hogy az osztálytársad nélkül is olyan emberekkel dolgoznál ott, akik nem szimpatikusak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!