Okleveles építészmérnök vagyok, nettó 129 ezret keresek. Érdemes lenne taxisnak elmennem?
Figyelt kérdés
Úgy hallani hogy a taxisok nettó 300-700 ezer között keresnek. Ennyit 30 év után sem keresnék, legalábbis aki itt van az irodában 14 éve, ő keres 250-et...2017. ápr. 30. 16:43
1/18 anonim válasza:
Mondták mar, hogy nem az első munkahelyről kell nyugdíjba menni?
3/18 anonim válasza:
Menj a Lidlbe! 300-at fogsz keresni mint bolti dolgozó!
4/18 anonim válasza:
Nem mint bolti dolgozó fogsz A Lidl-ben hanem boltvezetőként. Azért nagy különbség.
Egyébként erre a 300-700ra ne vegyél mérget,szerintem a taxis hiénák keresnek ennyit,ahhoz nagyon pofátlannak kell lennie az embernek.
Sokan guruló koldusoknak hívják őket,mert olyan kevés a kuncsaft.
De gondolj bele,hogy mennyi szegény ember van,akik annyit keresnek mint te annak csak végző esetben jut eszébe hogy taxival utazzon.
5/18 anonim válasza:
300-700at megkeresnek a taxisok.. ez mind szép és jó, de arról egy se beszél, hogy mennyi a költsége, amit ebből ki kell perkálni.
6/18 A kérdező kommentje:
BME
2017. ápr. 30. 19:20
7/18 anonim válasza:
Halli én szintén a BME-én végeztem, jelenleg a 4-edik helyemet taposom és csak nettó 124 580-at kapok + 8e kajapénz.
8/18 anonim válasza:
Építőmérnök helyett képezd magad át.
Egy full pályakezdő fejlesztő kap 250e-300e nettóban kb.
129 nettóért a balszemem nem nyitom ki.
9/18 anonim válasza:
Ha becsületesen csinálja a taxis, ő se él meg normálisan, hidd el... sokszor utazok taxival, jó pár taxissal beszélgettem már.
10/18 anonim válasza:
Kamionsofőr, nemzetközi buszsofőr sokkal többet keres , mint egy becsületes taxis és ehhez még kocsit sem kell venned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!