Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi ido utan szoktatok...

Mennyi ido utan szoktatok fizetes emelest kerni?

Figyelt kérdés
Kb. 4 eve dolgozom egy multinal (7 ev szakami tapasztalom van), eddig nem kertem fizetes emelest, mindig kaptam ev vegi bonuszt es evi (kozponti) kb. 5% fizetes emelest.
2017. ápr. 23. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 27 éve vagyok a pályán, de még egyszer sem kértem fizetésemelést.
2017. ápr. 24. 04:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért 4 év után, ha a fizetés nem ér el egy szintet, amit máshol csont nélkül megkapnál, be lehet próbálkozni egy fizetésemeléses beszélgetéssel. Ha jó érvekkel alá van támasztva ("egész nap gürizek, ezt meg ezt letettem az asztalra, és nincs panasz a munkámra" semmiképp se "kocsit akarok venni, kell a pénz" szövegek) még sanszos is, hogy lesz megegyezés is. :)
2017. ápr. 24. 11:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp kérj. Már két év gyakorlattal is jóval többet kapnál máshol.
2017. ápr. 24. 11:18
 4/5 anonim ***** válasza:
1,5 éve vagyok az utolsó helyemen, eddig 3-szor kértem emelést és 3-szor is kaptam. Konkrétan megdupláztam ennyi idő alatt a fizetésemet.
2017. ápr. 24. 12:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2017. ápr. 24. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!