Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Előnyös egy olyan ajánlólevél,...

Előnyös egy olyan ajánlólevél, ami kitér arra is, hogy emberekkel nehezen teremtek kapcsolatot? (mérnök)

Figyelt kérdés

3 év után felmondtam a mostani munkaszerződésemet és kértem a fönököt, hogy cisnáljon nekem referencialevelet.

Beleirta, hogy nehezen teremtek emberekkel kapcsolatokat, visszahuzodo vagyok és zárkózott.

28 éves lettem pár napja, tehát ez nem hiszem, hogy már változni fog.

Gondolom egy munkahelyre sem kell introvertált, empátiátlan ember, max akkor ha NAGYON NAGYON kiemelkedő. De én jó esetben is csak erős átlagos vagoyk.

2017. ápr. 22. 19:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én nem adnám be, csak ha kérik.

Én is introvertált vagyok, sajnos sok ember képtelen ezt elfogadni és hajlamosak ezen fennakadni, sőt egyesek próbálnak rávenni a változásra. Én nem akarok változni, de ezt nem akarják megérteni, sem elfogadni, én sem kérem őket arra, hogy váljanak introvertálttá.

Nem értem, mit keres a személyiséged jellemzése az ajánlóleveledben, valószínűleg erősen zavarta a zárkózottságod azt, aki írta.

Vannak helyek, ahol senkit nem zavar, hogy nem vagy extrovertált, de voltam már olyan interjún, ahol kikötés volt, hogy extrovertált legyél, konkrétan rákérdeztek hova járok szórakozni, hány barátom van, stb, na az nem az én helyem volt, főleg, hogy egy interjún semmi keresnivalója ilyen kérdéseknek.

2017. ápr. 24. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!