Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ennyire optimisták a munkakere...

Ennyire optimisták a munkakeresők, vagy ennyire képtelenek felmérni a saját képességeiket?

Figyelt kérdés
Angolul jól beszélő embert keresnek a cégnél, ahol dolgozom, a külföldi partnerekkel való kapcsolattartáshoz, email-ben, telefonon ügyintézni, megrendeléseket, szerződéseket fordítani, tárgyalásokon tolmácsolni kell. Már az x-edik önéletrajzot kapjuk, ahol a jelentkező alapfokon beszél angolul, netán épp a középfokúra készül. Most komolyan, hogy gondolják? Nem is értem.
2017. ápr. 21. 19:15
1 2 3
 21/26 Estádio de Felchút ***** válasza:
79%
Szinkrontolmács szinten beszélem az angolt. De ti engem nem tudnátok megfizetni. Szóval kis pénz, kis foci. Ez van, pubi.
2017. ápr. 22. 01:18
 22/26 anonim ***** válasza:
28%
Amiket itt leírtál igényeket diplomával Budapesten bruttó 380 000 Ft-nál kezdődik.
2017. ápr. 22. 01:40
 23/26 anonim ***** válasza:
75%

"Itt Magyarországon annyira leesett a nyelvvizsgákon a megkövetelt színvonal, hogy a B2 legtöbbször még a "gut"-tól is igen távol áll, nemhogy a "sehr gut"-tól."

Elmondom neked, a nejem B1-re járt egy Volkshochschuleba, es azt mondta, hogy amit ott tanultak az kb az A2 alatti szint volt...

2017. ápr. 22. 07:10
 24/26 anonim ***** válasza:
75%
Egyetemen volt egy csoporttársam, aki 16 éves koráig Amerikában élt, hazaköltözött muterjával, akkor kezdett el magyarul tanulni. Nos neki is kellett angolból nyelvvizsgáznia, emiatt késett a diplomájával 2 évet, hiába járt tanfolyamokra mindig elvérzett szóbeliken. Többször is tanácsolták neki, töltsön el néhány hónapot külföldön és gyakorolja a nyelvet :)
2017. ápr. 22. 09:56
 25/26 anonim ***** válasza:
Ha normálisan megfizetitek az embert biztos találtok majd megfelelő jelentkezőt, de ha húgyé szaré akartok dolgoztatni, akkor ne várjál többet.
2017. ápr. 22. 13:56
 26/26 anonim válasza:

Pályakezdő diplomás vagyok. Fél éve keresek állást, eddig ~15 beküldött önéletrajzra kaptam emlékeim szerint 3 választ, értelemszerűen mind elutasítás volt. Na most feltételezem, hogy akinek még diplomája sincs, annak annyi lehetősége se adatik, mint nekem, így kénytelenek vagyunk szó szerint, ahogyan az első is írtam, spammelni mindenfelé, olvasás nélkül az adatainkat, hátha lesz valami. Nem feltétlenül a mi hibánk.

Jó, mondjuk azok a helyek, amiknek a feltételei közt a gyenge pontjaim szerepelnek, mint például kiváló kommunikációs érzék, vagy ahol "kirakatban kell lenni", kiesnek nálam és oda én se küldöm be a CV-met, de egyébként válogatni nem lehet sajnos.

2017. ápr. 23. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!