A tüdőszűrőt ti fizetitek, vagy a munkahely állja? (40 év alattiak)
Figyelt kérdés
nálunk nekünk kell fizetni, amit én elég igazságtalannak tartok. fizessek azért hogy nekik dolgozhassak? férjemnek a munkahely állja2017. ápr. 21. 13:22
1/5 anonim válasza:
A cég, ahol dolgozom, kifizeti, de volt már olyan hely, ahol ki akarták velem fizettetni.
2/5 Koplárovics Béci válasza:
Évente egyszer, háziorvosi beutalóval ingyenes. Többször meg fölösleges (nagyon kivételes esetben nem).
3/5 A kérdező kommentje:
utolsó, ezt nem is tudtam. de jó hogy írod
2017. ápr. 21. 14:28
4/5 Koplárovics Béci válasza:
Úgy 1 hónapja voltam, nekem mondjuk nem munkahely miatt kellett, csak úgy (20 éve nem voltam), nem is tudtam, nemrég még teljesen ingyen volt állítólag. És mivel nem volt beutalóm, kérdezték, hogy visszamegyek beutalóval, vagy 1700Ft. Akkor már elolvastam ugyanezt, mert ki is volt írva, de tök rendesek voltak, hogy nem automatikusan fizettettek, hanem elmondták, hogy lehet ingyenes is.
5/5 anonim válasza:
Háziorvos csak akkor ad beutalót, ha panaszod van, egészségileg, de akkor sem tszűrőre, hanem a tüdőgondozóba. Ott küldenek MRTG-re amit elfogadnak mint tszürő eredményt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!