Mennyi időt kell ledolgoznom, hogy utána újra felvegyenek munkaügyire és kapjak ellátást is?
Egyetemet végeztem, de nagyon nehezen boldogulok a nyelvvel, így nyelvvizsga hiányában semmilyen végzettségem nincs...
Április végén telik le a munkaügyi nem is tudom mi (egyáltalán nem vagyok képben) és fogalmam sincs hogy van e TB-m még.
Elmegyek dolgozni egy gyárba, mellette esélytelen a tanulás, de csak annyi időre gondoltam, amég újra lesz TB-m, meg persze kapnék munkanélküli segélyt is. Hazaadnék egy X összeget is ha már itt lakok. De leginkább a TB miatt fosok most.
Egyébként napi szinten nézem az állásajánlatokat irodai munkára jelentkezek mindig de oda nehéz bekerülni főleg pályakezdőként, nekem ez a célom.
Kérdés, hogy hány hónapot kell dolgozzak, hogy utána kapjak X ideig segélyt és TB-t?
Tudom, hogy van olyan hogy 7.000 Ft-ot befizetek és akkor nem kell melózni. De azt is egyszerűbb hogy dolgozok egy két hónapot és félreteszek a TB-re.
Sokat járok orvoshoz sajnos. Elengedhetetlen :/
24 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!