Szerintetek a bizonyítványnak utána néznek?
Találtam egy munkát, a felvételin meg is feleltem, viszont 8 általánosnak meg kell lenni, mint általában mindenhol. Sajnos nekem csak a 7 osztály van meg, felhívtam a munkáltatót és azt mondtam neki, hogy nem találom a bizonyítványomat és visszamondom a munkát, mert holnap mehetnék már. Kérdezte, hogy csak ez miatt nem fogadom el?! Mondtam, hogy igen, de nagyon aranyosan azt mondta, hogy jöjjön el, nézze meg a munkakört és ha megfelel nekem akkor majd kitalálnak/beírják, hogy nincs meg vagy elvesztettem.
Szerintetek a későbbikben lehet ebből próbláma? Köszönöm előre is a válaszokat!
43/N
Szerintem lehet. Ha el is vesztetted volna valóban a bizonyítványt, akkor arról lehet kérni ha jól tudom az iskolában egy igazolást, ami igazolja, hogy elvégezted. Utána nézni egy cég szerintem nem tud, bár ebben nem vagyok biztos. Azonban ha már így alakult, én a helyedben megnézném a munkakört, hátha tényleg nem tulajdonítanak ennek akkora jelentőséget és beírják, hogy elvesztetted.
Én a helyedben őszinte lettem volna már az elejétől, akkor nem lenne kavarodás.
Elszúrtad. Ha nem mondod el őszintén ezt az egészet, hanem ilyen formában ahogyan tetted csűröd csavarod, csak még gyanúsabb leszel, na látod, MOST ezzel hívtad fel magadra úgy isten igazából a figyelmet. A mosakodással, a magyarázkodással.
Ne szégyelld, ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!