Mennyi időt kell ledolgoznom, hogy utána újra felvegyenek munkaügyire és kapjak ellátást is?
Egyetemet végeztem, de nagyon nehezen boldogulok a nyelvvel, így nyelvvizsga hiányában semmilyen végzettségem nincs...
Április végén telik le a munkaügyi nem is tudom mi (egyáltalán nem vagyok képben) és fogalmam sincs hogy van e TB-m még.
Elmegyek dolgozni egy gyárba, mellette esélytelen a tanulás, de csak annyi időre gondoltam, amég újra lesz TB-m, meg persze kapnék munkanélküli segélyt is. Hazaadnék egy X összeget is ha már itt lakok. De leginkább a TB miatt fosok most.
Egyébként napi szinten nézem az állásajánlatokat irodai munkára jelentkezek mindig de oda nehéz bekerülni főleg pályakezdőként, nekem ez a célom.
Kérdés, hogy hány hónapot kell dolgozzak, hogy utána kapjak X ideig segélyt és TB-t?
Tudom, hogy van olyan hogy 7.000 Ft-ot befizetek és akkor nem kell melózni. De azt is egyszerűbb hogy dolgozok egy két hónapot és félreteszek a TB-re.
Sokat járok orvoshoz sajnos. Elengedhetetlen :/
24 F
30 nap.
Ha igazolni tudod papíron, hogy valamelyik ismerősödnél ledolgoztál 30 napot, nyert ügyed van.
igen ezt már hallottam valahol, hogy akkor kapok pénzt ha egyedül élek (leegyszerűsítve)
viszont legalább orvoshoz tudok menni
Utolsó bejegyzésedet nem értem...
Akkor kapsz pénzt, ha egyedül élsz?
Mire gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!