Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kínai ruhaüzletben bruttó 100...

Kínai ruhaüzletben bruttó 100 ezért megéri ott dolgozni?

Figyelt kérdés
Főnök egész nap ott van,kamera van,még leülni is csak a szünetben lehet,napi 9 órában,vasárnap egy szabadnap!
2010. máj. 13. 12:21
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Hát hallod én a helyedben összetenném a két kezemet, ha bruttó 100at kapnék, mert a legtöbb ember még munkát se talál (köztük én se!) Fogadd csak el a munkát, vagy megyek én :P Letojnám a kamerákat meg a főnököt.

Én ha lejárom a lábamat, akkor se találok munkát :(

2010. máj. 13. 12:30
 2/6 anonim ***** válasza:
87%

Az a baj, hogy manapság nem nagyon lehet válogatni a megéri vagy nem megéri között. Tényleg örülni kell neki, ha van munka...

Kínáld fel az állást...szerintem sokan mennének a helyedre :)

2010. máj. 13. 12:35
 3/6 A kérdező kommentje:
hát.390-es órabér szerintem megalázó..ráadásul én magyar vagyok és ő alkalmaz engem...vicces
2010. máj. 13. 12:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

hát sajnos tényleg vicces de az a szomorú hogy igazuk van manapság nem nagyon lehet válogatni...

az én keresztanyámat is "ilyenek" alázták meg, konyhai kisegítőként vették fel és undorítóan bántak vele...

de sajnos ha jön a számla nem mondhatom a postásnak, hogy vigye vissza:(

2010. máj. 13. 16:54
 5/6 anonim válasza:
100%
Eladták az országot a fejünk felől . Itt zeng a fülemben hogy idegen csizma nem tapossa hazánk földjét többet. Ahhoz képest a Kínai a japán az olasz a német az angol, és még sorolhatnám ki nem dirigál nekünk magyaroknak de a munka kell én egy osztrák érdekeltségű cégnél dolgozom /kereskedelemben/. Rengeteg a munka kevés az alkalmazott. De ők legalább törődnek a dolgozóikkal keresik a lehetőséget hogy támogassanak minket válság ide vagy oda kaptunk karácsonyi pénzt is tavaly.
2010. máj. 14. 10:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én egy cégnél dolgozom. Magyaroknál, Magyarországon. És ennél jobban már senki nem alázhatna meg... 12 óra, akár éjjel is, vasárnap (se mindig) szabadnap. Úgyhogy tényleg, ha nem kell a munka, mennék én is.

Hogy kaphatsz 300 valamennyit órabérben, mikor az adható legkevesebb 423 Ft?

"A teljes munkaidõben foglalkoztatott munkavállaló részére megállapított személyi alapbér kötelezõ legkisebb összege (minimálbér) a teljes munkaidõ teljesítése esetén 2010. január 1-jétõl havibér alkalmazása esetén 73 500 forint, hetibér alkalmazása esetén 16 900 forint, napibér alkalmazása esetén 3380 forint, órabér alkalmazása esetén 423 forint."

2010. máj. 17. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!