Kínai ruhaüzletben bruttó 100 ezért megéri ott dolgozni?
Hát hallod én a helyedben összetenném a két kezemet, ha bruttó 100at kapnék, mert a legtöbb ember még munkát se talál (köztük én se!) Fogadd csak el a munkát, vagy megyek én :P Letojnám a kamerákat meg a főnököt.
Én ha lejárom a lábamat, akkor se találok munkát :(
Az a baj, hogy manapság nem nagyon lehet válogatni a megéri vagy nem megéri között. Tényleg örülni kell neki, ha van munka...
Kínáld fel az állást...szerintem sokan mennének a helyedre :)
hát sajnos tényleg vicces de az a szomorú hogy igazuk van manapság nem nagyon lehet válogatni...
az én keresztanyámat is "ilyenek" alázták meg, konyhai kisegítőként vették fel és undorítóan bántak vele...
de sajnos ha jön a számla nem mondhatom a postásnak, hogy vigye vissza:(
Én egy cégnél dolgozom. Magyaroknál, Magyarországon. És ennél jobban már senki nem alázhatna meg... 12 óra, akár éjjel is, vasárnap (se mindig) szabadnap. Úgyhogy tényleg, ha nem kell a munka, mennék én is.
Hogy kaphatsz 300 valamennyit órabérben, mikor az adható legkevesebb 423 Ft?
"A teljes munkaidõben foglalkoztatott munkavállaló részére megállapított személyi alapbér kötelezõ legkisebb összege (minimálbér) a teljes munkaidõ teljesítése esetén 2010. január 1-jétõl havibér alkalmazása esetén 73 500 forint, hetibér alkalmazása esetén 16 900 forint, napibér alkalmazása esetén 3380 forint, órabér alkalmazása esetén 423 forint."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!