Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti elfogadnátok bármilyen...

Ti elfogadnátok bármilyen munkát ha 2 hónapja munkanélküliek lennétek?

Figyelt kérdés
Akadt 1 irodai munka, hétfőn lesz állásinterjú, de úgy érzem annyira nem fog tetszeni :/ olyan hely ahol sokat kell találkozni emberekkel a munka során amit én annyira nem kedvelek, szakmailag se lenne nagy előrelépés mivel csak egyszerű irodai adminisztrátori állás. Pénzügy-számviteli ügyintéző vagyok,22F. Miskolc

2017. ápr. 2. 15:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Igazad van, két hónap még nem a világ. Ha úgy érzed, számodra más az irány, várhatsz, keresgélhetsz.

2017. ápr. 4. 12:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem Miskolcra szorítkozva hanem tekintsük országosan a dolgot - de én nem. Informatikus vagyok és bármilyen pénzért bárhová nem mennék el. Több milliós tartalékaim vannak felhalmozva és ha nem találnék akkor is fejlesztenék valamit amit el tudok adni. Ezért is beszélnek informatikus hiányról mert mi IT-sek nem megyünk el szar pénzért amit egyes cégek ajánlanak (emiatt beszélnek hiányról ami akkor is megmarad ha + 22 000 infós lesz).

A pénzügyesek is válogathatnak szerintem és szar fizetésért szar munkakörnyezetbe ne menj dolgozni. Eleve nyugaton az a vélemény alakult ki hogy a miskolci cégek szarrágók és onnan én megrendeléseket se fogadok el emiatt mert már volt nem egyszer hogy nem fizetett ki ottani cég a szerződésszerű teljesítés ellenére.

2017. ápr. 11. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!