Ti elfogadnátok bármilyen munkát ha 2 hónapja munkanélküliek lennétek?
Sosem szabad lebecsülni a "kezdeti tapasztalatokat". Lehet, csak néhány mondat, amivel gazdagodsz majd itt, de később hasznát veszed.
Én 40 éves nő vagyok, sok munkahelyem volt már a termeléstől az irodáig. Zárkózott voltam, most emberekkel foglalkozom, és tetszik. Utáltam zárkózott lenni, most olyan 80%-ban meg vagyok elégedve magammal. Lehet, a következő melóhelyedhez már nyitottabb személyiség kell. Emiatt elszalasztanád?
Kérdések:
- otthon laksz, vagy önállóan?
- jogsid is van már? mert akkor most mellette megszerezheted
- mást is tudsz felmutatni, vagy csak ez az egy végzettséged van? mert ne haragudj, de az "ügyintéző" pont irodai munkást jelent, tehát egyelőre ez a végzettség ennyit is ér. 22 évesen gondolom eget rengető tapasztalatokat, gyakorlatokat sem tudsz felmutatni.
Nem bántani akarlak. Egyszerűen az én korosztályom talán még alázatosabban állt hozzá a munkahely kérdéséhez. Én egy pénzkereseti forrásként fognám fel a lehetőséget, ami mellett felzárkózó lépéseket tennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!