Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti is így vagytok a közszférával?

Ti is így vagytok a közszférával?

Figyelt kérdés

Adott egy pozíció, majdnem minden ember külön irodában. Munka nincs annyi hogy kitöltse a 8 órát, vagy egyszerre jön össze - nem a ráérünk még arra mentalitás miatt - több munka, ami meg már szinte sok. Amikor üresjárat van, is valahogy mutatni kell hogy dolgozok, de ez szintén megterhelő, és inkább hagyná az egészet a francba az ember, de nem teheti meg a fizetés mértéke, és amiatt, hogy nincs másik lehetősége. Mit lehetne tenni mégis? Ti is így vagytok ezzel?

Milyen olyan munka van amibe lelkileg szellemileg nem fárad az ember bele fél év után? Komoly válaszokat várnék, köszönöm.

2017. márc. 23. 11:01
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Kerülöm a közszférát, mint a leprát. Hányinger, politikai vezérelt haverpajtás, semmirekellő léhűtők mindenhol, megbecsülés, szakmai fejlődés és fizetés meg sehol.
2017. márc. 23. 11:57
 2/10 A kérdező kommentje:

A gond csak az hogy itt van csak értelmes normális munkaidő, bejelentés, fix fizetés. Viszont szinte bármikor mondhatják az embernek hogy viszlát, valamint a munkakör az meg egy... stresszesebb mint egy sofőré komolyan.

Mi olyan munka van ami bejelentett, 8 órás, és nem fárad bele az ember?

2017. márc. 23. 12:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező ott dolgozni.Nekem meg a multis open office irodából van elegem,h egymás seggében vagyunk 200an és vki mindig beteg és fertőz. Nincs egy kis privát szférája sem az embernek. Örömmel mennék közszférába, de mivel haveri alapon töltik be ott az állásokat, be sem hívnak.
2017. márc. 23. 12:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Multinál is bmikor mondhatják, hogy viszlát...:-)

És itt van stressz, meg elvárt túlóra-szinte minden nap!

2017. márc. 23. 12:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó dolgodban nem tudsz mit csinálni :D
2017. márc. 23. 12:32
 6/10 A kérdező kommentje:

Hidd el, tettetni a munkát és azt a napi max. 2-3 órás feladatot 8 órában ellátni sem valami jó még ha egyedül is vagy, vagy esetleg pár emberrel együtt egy irodában... akik irigylik ezt a munkakört akkor ők vagy fizikai gyári dolgozók, vagy legalábbis kényelmesek, esetleg mint amit az első válaszoló fogalmazott meg, tisztelet tényleg a kivételnek.

Én nem vagyok az az egy helyben megülős típus sajnos, de nem találok mást ami szóba jöhetne.

2017. márc. 23. 12:33
 7/10 anonim ***** válasza:
92%

Mi a végzettséged amivel nem találsz.

Én multinál dolgozom. Igen, itt is bármikor mondhatják, hogy hellóviszlát. Itt is nagy a stressz. Csak itt általában a munka is sok, ritka a 8 órás nap.

Cserébe van jó fizetés bejelentve, lehetsz beteg anélkül, hogy nyáladzana a nyakadba valami 8 általánosos barom, van szakmai előremenetel, lehet tanulni, nem csak belefásulni a munkába.

2017. márc. 23. 13:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Közszférában dolgozom és a munka valóban nem tölti ki a napi 10-12 órát. :D

Persze, ennek az az oka, hogy egyes kolleginák boldogan trécselnek, cigiznek, stb. Engem meg megcsesz a főnökasszony, hogy egy rendesebb kolléga be akar nekem segíteni. :) Röhej ez a sok kapuzárási pánikos klimaxos néni. :D

2017. márc. 23. 19:08
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, első és második mondatodat értem, a többit nem tudom értelmezni, hogy irónia akar lenni vagy mit akarsz vele mondani, biztos más érti mert 100%-os lett a válasz. Tudom hogy van munkahely és munkahely között különbség, de azokra lennék kíváncsi ahol tényleg nem tölti ki a napot. Nem pl. egy kormányablak?
2017. márc. 28. 15:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy a munkahelyen vannak, akiknek mindent lehet, csak dolgozni nem kötelező; a csapat másik fele meg szakadjon meg és tilos nekik besegíteni!
2017. márc. 28. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!