Van rá mód, hogy a ki nem vett szabadságaimat árvigyem a következő munkahelyemre?
Sajnos úgy alakult, hogy munkahelyet kell váltanom, de a nem tudom mi lesz a szabadnapjaimmal.
Direkt tartogattam őket a nászútunkra, nem terveztem kivenni addig szabadságot,csak az esküvőre, de így ha az új munkaheylen kezdek, akkor már nem lesz elegendő szabadságom az útra.
A jegy már le van foglalva, így nem tudjuk módosítani, lemondani. Ebben a helyzetben mit tudok tenni?
Számíthatok a az új munkahely jóindulatára vagy mindenképp elbukjuk a drágán lefoglalt jrepjegyeket? :(
1-es, a fizetés nélküli szabi jó ötlet, a táppénz nem:
"mindenképp elbukjuk a drágán lefoglalt jrepjegyeket? :( "
A táppénz alatt az orvos vissza szokta rendelni a beteget, ráadásul a munkáltató is kérhet ellenőrzést: ebben az esetben egy bizonyíthatóan külföldi tartózkodás nem jó ómen... :-)
Kérdező, írod, hogy régi és új munkahely: nem tudom, mikor váltasz és mikor utazol, de az új munkahelyeden nem esik próbaidőbe a nászút? Mert a próbaidő alatt egyik napról a másikra felmondhatnak azonnali hatállyal.
Szerintem az lenne a legtisztább, ha minél hamarabb jeleznéd az új munkahelyen, hogy ekkor és ekkor lesz az esküvőd és nászút - megoldható-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!