Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg ennyire magas fizetésn...

Tényleg ennyire magas fizetésnek számít 200-250. ezer forint?

Figyelt kérdés

Mióta új munkahelyem van (pontosabban inkább az elsők komoly) páran megkérdezték, hogy mennyit keresek. Őszinte ember vagyok és nem látom semmi értelmét ilyen egyszerű kérdéseket nem megválaszolni, így elmondtam, hogy 200 és 250 között, hónaptól függ.

Hát elég furán néznek rám a férfiak. Ez most annyira rossz lenne? Nyilván tudom, hogy közel sem minimálbér de olyan furán néznek rám, mintha minimum sikkasztanék...

2017. márc. 19. 15:40
1 2 3 4
 21/35 Koplárovics Béci ***** válasza:
93%
Szerintem van olyan közeg, ahol ez nagyon soknak számít, van ahol kiröhögnek, hogy csak ennyi, és van ahol kb az átlag.
2017. márc. 19. 17:31
 22/35 anonim ***** válasza:
60%
Seggemet földhöz verném, ha ennyit kapnék.
2017. márc. 19. 17:47
 23/35 anonim ***** válasza:
91%

ha cserébe úgy rángatnak a főnökök ahogy nem szégyellnek, ahhoz képest kevés.

seggmeresztésért meg sok.

2017. márc. 19. 18:10
 24/35 anonim ***** válasza:
85%
Ha abból indulok ki, hogy Szegeden már a 150 is hűdemagas fizetésnek számít, akkor igen. De valóban kérdés az, hogy hol is adják azt a 200-250-et, mert azzal Szegeden már kisisten vagy, Pesten viszont olyan átlag (persze, ha van rendes végzettséged, és most azért nem a programozóra gondolok)
2017. márc. 19. 20:25
 25/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, elég vegyes volt, de mind nagyon hasznos. Azt hiszem soha nem tudom megtudni már, hogy miért néztek olyan furcsán, de nem baj. Lehet nem nézték ki belőlem, hogy életképes vagyok :)
2017. márc. 19. 23:29
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés igazándiból attól függ, hogy hol keresel helyileg ennyit. Vidéken jó. Budapesten átlagos. Ausztriában 2 hét alatt megkerestem ezt az összeget,úgy ,hogy kaptam szállást+kaját+14 havi fizetést is.
2017. márc. 19. 23:38
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

Néhány kérdés fel lett téve. Arra miért nem válaszoltál? (merre laksz? munkakör? stb)

2017. márc. 20. 00:33
 28/35 anonim ***** válasza:

Merre laksz? Munkakör? Végzettség? Kor?

Mert ha 8 általános és takarítással keresed, akkor irtó jó a fizud. Ha 2 egyetemi diplomával, 2 nyelv felsőfokúval és 30 év mviszony után: akkor meg rossz.

2017. márc. 20. 06:13
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Mérnökök bizonyos ágaiban egyáltalán nem sok.

Gépész, villamos vagy infós mérnök esetében egy magas szinten beszélt nyelvvel Budapesten simán hozható a 250-300 ezres nettó fizetés kezdőként is. Nyugat MO-n meg mondjuk 200-230. Mérnök szakok közül nagyjából ezek hozzák ezt simán. (Többi mérnök szak véleményem szerint kevésbé jó sajnos)

De szerintem egy közgázos/gazdasági szakember is kaphat ennyit, ha pl: egy bankban sikerül elhelyezkedni.

Amúgy a diplomán kívül a nyelvtudás pokolian sokat számít. Egy folyékony angol/némettel lehet, hogy megkapod ezt a bért egy SSC-ben is simán.

2017. márc. 20. 16:39
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Pesten átlagos, keleten meg bolondnak néznek, ha ennyit kérsz. Pedig ugyanazt a munkát kell végezni.
2017. márc. 20. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!