Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri Németországba kimenni...

Megéri Németországba kimenni betanított húsipari munkára?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ketten mennénk a párommal. Sögel-be van a munka, ennyit tudunk.

Németül sajnos nem beszélünk, csak angolul.

Aki esetleg már volt kint, mondana pár szót róla?

Sokat olvasgattam róla, és olvastam hideget is, meleget is.

1100 eurot mondtak, ami 3 hónap után emelkedne 1400-ra.

Köszi előre is.

2017. márc. 17. 20:43
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
NEHOGY KIMENJ ODA, HA RÁM HALLGATSZ!! ÁS MÁS SE. Pensum munkaközvetitől van igaz?
2017. márc. 18. 17:39
 32/39 A kérdező kommentje:
Nem, nem a Pensum.
2017. márc. 18. 18:22
 33/39 anonim ***** válasza:

Ime, néhány videó a német húsiparról:

https://www.youtube.com/results?search_query=s%C3%B6gel+h%C3..

Hátha valakinek ez a munka az álma, lelke rajta.

2017. márc. 18. 20:37
 34/39 anonim ***** válasza:

3 havonta hazahoznak busszal és 2 hetet lehet maradni? 8 hét szabadság egy évben? ez biztos így lesz szerinted?

egyébként: majd 3 hónap múlva ennyi, majd 6 hónap múlva annyi, ezzel kecsegtetnek, aztán találnak valami szép indokot, amivel még jóval előtte kirúghatnak, találnak valami más madarat, aki kvázi ingyen elvégzi a robotmunkát.

2017. márc. 18. 21:28
 35/39 A kérdező kommentje:

Ok rendben. Maradok a seggemen itthon, csinálok 6 gyereket és elélek segélyekből ^^

Mert 100-150ért nem fogok robotolni. Az Fix.

Köszönöm a sok lelkesítést.

Igaz, szerintem egyikőtök sem volt kint ilyen munkán.

(Ha valaki mégis hát tisztelet a kivételnek.

2017. márc. 18. 23:31
 36/39 anonim ***** válasza:
Most minek raktad fel ezt a kerdest, ha eleve tok mindegy ki mit mond. En irtam, hogy szemelyes tapasztalatom van a kollegaim altal a husiparrol, 30 ember velemenye, de hat ugyis hiaba irom, ha neked csak az szamit, amit a fejedbe vettel. Nekem alapbol 25 nap szabadsag jar egy evre, gondolod, te majd 2 honapot kapsz? Mire fel kapnal annyit? Mert jol vegzed a nyelv nelkuli betanitott munkat? Kicsit gondolkoznod kene, nem a magadet fujni. Ahogy elottem is irtak: gondolod 2000 eurot csak ugy puszira adnak majd netto, amikor hoznak olyat, aki szinten elvegzi minimalberert, nemet nelkul. En 3 eve elek kint, ugyhogy pontosan tudom, hogy megy a gyari betanitott munka.
2017. márc. 19. 09:10
 37/39 A kérdező kommentje:

A kérdésem már nem aktuális.

Találtunk Szlovákiában jobb állást.

A válaszokat köszönöm.

2017. márc. 19. 11:09
 38/39 anonim ***** válasza:
Pont ezt akartam mondani neked, hogy Szlovákia közel van, 900-1000 eurót ott is össze lehet szedni a gyárakban.
2017. márc. 19. 11:40
 39/39 anonim válasza:
Nem olvastam végig a kommenteket... Sögel mellett lakom, ismertem párembert aki ott dolgozott. Sokan jönnek mennek ott, nem mindenki bírja, kemény a munka. Sokan vannak nyelvtudás nélkül is ott, bocs hogy ezt kell írjam de ott körülbelül csak azok vannak akik nem kaptak jobb munkát. Ha beszélnétek németül akkor nagyobb esély lenne arra hogy idöközben egy jobb helyet keressetek, kezdetnek megtenné a munkahely, de én hosszú távra nem ajánlanám. A pénzre csak azt tudom mondani hogy segédmunkával 1400 eurotól többet nem igazán fogtok keresni, de az biztos hogy ezért rengeteg órát is le fogtok húzni. Plusz ha sürün haza akartok járni szabadságra az rengeteg pénzt el fog vinni, innen Passau kb 800 km.
2017. márc. 31. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!