Megéri Németországba kimenni betanított húsipari munkára?
Sziasztok.
Ketten mennénk a párommal. Sögel-be van a munka, ennyit tudunk.
Németül sajnos nem beszélünk, csak angolul.
Aki esetleg már volt kint, mondana pár szót róla?
Sokat olvasgattam róla, és olvastam hideget is, meleget is.
1100 eurot mondtak, ami 3 hónap után emelkedne 1400-ra.
Köszi előre is.
A szállás ingyenes, a kaját magunknak kell megoldani. A kiutazás is ingyenes.
Igazából ugródeszkának használnánk, amíg találunk kint másik munkát.
A német a páromnak alapfokon megy, nekem sajnos sehogy, de az angol az teljes mértékben.
Tudom, hogy kevés az 1100 euro, de itthoni fizetésekhez viszonyítva nem rossz, tekintve, hogy itthon alig tudunk enni is a számlák, és egyéb kiadások után. :(
Az én szakmám hentes, szóval kb tudom mi vár ránk.
A páromnak érettségi van, más nincs.
"A szállás ingyenes, a kaját magunknak kell megoldani. A kiutazás is ingyenes."
Olyan a mai vilagban nincs, hogy ingyenes, senki nem fog neked penz nelkul lakast berelni, max a beredbol szepen levonjak, vagy csak akkor, ha rokon, vagy nagyon jo ismerosod van.
"Igazából ugródeszkának használnánk, amíg találunk kint másik munkát."
Nyelv nelkul csak gyari munka fog maradni minimalberert, angolt hiaba emlegeted egy munkahelyen nem angolul fognak veled kommunikalni, meg akkor sem, ha az osszes fonok tud angolul. De 95%-ban mar legalabb egy alapkommunikaciot elvarnak mar a gyarban is, kulonben hogy fogod megerteni mit akarnak, mi az utasitas...stb...
"Tudom, hogy kevés az 1100 euro, de itthoni fizetésekhez viszonyítva nem rossz, tekintve, hogy itthon alig tudunk enni is a számlák, és egyéb kiadások után"
Keves bizony, de meg mindig nem derult, ki, hogy brutto-e. majd ha lakast kell kulon fizetni, ha talaltok magatoknak, biztositast, autot, es meg a jo isten tudja mit edes keves lesz.
"Az 1100 az tisztán nettó lenne. 3 hónap után adnának 1500-at, 6 hónap után 2100-at. A 6. hónaptól havi 300 euró kaja pénzt is adnának. Ez mind nettó."
Na ez biztos nem igy lesz. Betanitott munkara, nyelv nelkul ekkora penzt te nem fogsz latni, max ha nem vagy bejelentve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!