47 évesen milyen paraméterek kellenek ahhoz, hogy normális állást kapjak?
Figyelt kérdés
Nő vagyok. :)
normális állás: bejelentett ( rendesen,nem félállásban napi 10 óra munka mellett) :)
2017. márc. 16. 07:27
11/20 anonim válasza:
a kommunizmusba nem volt Gazdasági mérnök képzés
Nagy loser vagy
12/20 anonim válasza:
én egy pénzügyi okj-vel találtam kevesebb mint 1 honap alatt ugy hogy nem is nagyon kerestem
14/20 anonim válasza:
47 évesen már nem azt nézik, hogy milyen diplomát szereztél huszoniksz évvel korábban, hanem hogy mivel foglalkoztál addig, és mihez értesz.
15/20 A kérdező kommentje:
Ezek aztán a primitiv válszok. Jó életetek lehet, ha értelmes válaszot nem tudtok kicsiholni magatokból, hanem az a napi móka, hogy a gyakorin válaszoltok értelmetlenségeket. Grtatulálok és további ilyen szép életet.
2017. márc. 16. 13:35
16/20 A kérdező kommentje:
Milyen munkát találtál pénzügyi okj-val? Hogy találtad? Köszi.
2017. márc. 16. 13:37
17/20 anonim válasza:
egy nagyobb cégnél voltam számlázó/pénztáros, elég könnyedén felvettek. Profession/jobline/cvonline regisztrálj ezeken vannak a legjobb állások, hírlevélre íratkozz fel
18/20 anonim válasza:
Pénzügyi diplomával, gyakorlattal, nyelvtudással kb bármelyik multinál van esélyed
19/20 A kérdező kommentje:
Eddig multiknál voltam. Y generáció st akarnak, nen öreget. Kb ezt mondták.
2017. márc. 16. 19:51
20/20 anonim válasza:
Engem már 34 évesen leöregeznek a multikba.Az meg,hogy közszférából váltanék pláne hátrány(mert ugye azok egész nap csak facebookoznak szerintük).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!