Ezzel a végzettséggel ebben a pozícióban ez milyen fizu?
Ma kapott fizuemelést a párom 120-ról 170-re emelkedett a nettója. 25 éves nőről beszélünk, egy ügyvédi irodánál asszisztens. Ez annyit tesz, hogy ügyfelekkel tartja a kapcsolatot, számláz, ajánlatokat rak össze és az ezekkel kapcsolatosan felmerülő kérdéseket oldja meg. Végzettségét tekintve nem szakmájában dolgozik, egy 2 éves felsőfokú szakképzést végzett el gazdasági irányban (pontos megnevezését nem tudom). Az emelésért cserébe a főnöke azt mondta, hogy kicsit többet is kell majd dolgoznia ami nonszensz, mert így is van, hogy hetente 2-3 alkalommal 1-1 órával többet bent van, amit persze nem fizetnek ki neki. Mindezt budapesten egyébként.
Szerintetek ez korrekt fizu, vagy csak szerintem nem az?
"Kétéves felsőfokú szakképesítést végzett"
1. nem szakirányú
2. Van egy OKJ-s végzettsége, nem fog a földre ülni tőle
3. Ha már így kérdezed, jogi karon végeztem.
"Felsőfokú szakképesítés az felsőfokú végzettségnek minősül."
Továbbra sem értelek. Ez nem diploma, de még ha az lenne, akkor sincs semmi köze a munkaköréhez. Akkor én holnaptól agyműtéteket végzek, igaz nem szakirányú a végzettségem, de majd belejövök :)
Gondolom érted, hogy miről beszélek.
Továbbra óriási gáznak tartom, hogy ő osztogat jogi tanácsokat, amire sem joga sem tudása nincsen. (Az nem tudás, hogy a neten megnéz 2 paragrafust és csak halkan jegyzem meg, hogy óriási baja is származhat ebből)
Szóval én továbbra is azt mondom, hogy ez igencsak jó fizetés erre a feladatkörre. Egyébként meg ha nem tetszik neki, akkor váltson és/vagy tanuljon.
Kiskoma, én már az új generációt képviselem, nem éltem a "cocializmusban", távol áll tőlem mindenféle "csinovnyik" hozzáállás. Kapitalista szemléletű vagyok, élvezem a szabad piacot, a versenyt.
Sokkal többet keresek, mint 170 kiló, de ehhez kellett 2 dolog: folyamatosan képeztem és jelenleg is képzem magam, és soha nem féltem váltani, ha úgy éreztem, hogy nem becsülik meg kellőképpen a munkámat.
Az asszony pajtásodnak is csak ezt tudom tanácsolni. Picsogás meg sírás-rívás helyett tanulni kell, és ha nem tetszik a rendszer, akkor keresni kell jobbat. Ennyi a titok, nem több.
"Ezzel a végzettséggel ebben a pozícióban ez milyen fizu?"
Baromi sok a nettó 170 az asszisztensi munkához. Nagy szerencséd van. Az meg szinte pofátlanság hogy ezért többet vársz. Főnököd is elég hülye hogy ennyit kifizet rád, elég pazarló egy cég.
Idejön a kérdező, megkérdi x fizetés milyennek számít, leírja a paramétereket. Az összes válaszoló azt mondja minimum korrekt vagy akár "túl jó" is.
Erre azt írja a kérdező, hogy nem nézi többet a válaszokat, mert nem kér a sok negativitásból. Hát LOL.
Ki is a negatív? Ki az elégedetlen? Hát kérdező, ha ez kevés neked, nagyon el van szállva a "mai generáció"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!