Ezzel a végzettséggel ebben a pozícióban ez milyen fizu?
Ma kapott fizuemelést a párom 120-ról 170-re emelkedett a nettója. 25 éves nőről beszélünk, egy ügyvédi irodánál asszisztens. Ez annyit tesz, hogy ügyfelekkel tartja a kapcsolatot, számláz, ajánlatokat rak össze és az ezekkel kapcsolatosan felmerülő kérdéseket oldja meg. Végzettségét tekintve nem szakmájában dolgozik, egy 2 éves felsőfokú szakképzést végzett el gazdasági irányban (pontos megnevezését nem tudom). Az emelésért cserébe a főnöke azt mondta, hogy kicsit többet is kell majd dolgoznia ami nonszensz, mert így is van, hogy hetente 2-3 alkalommal 1-1 órával többet bent van, amit persze nem fizetnek ki neki. Mindezt budapesten egyébként.
Szerintetek ez korrekt fizu, vagy csak szerintem nem az?
Kérdező, akkor szerinted főiskolai/egyetemi végzettség nélkül, nyelvvizsga (?) nélkül, ügyvédi irodában mégis mennyit kellene, hogy kapjon?
Ez teljesen korrekt, voltam már jó pár ügyvédi irodában hasonló pozícióban interjún, átlagban ennyit kapnak.
De ha nem tetszik neki, akkor persze, lehet menni a lidlibe kasszázni, hangoztatják, hogy akár nettó 250-et is lehet kapni. Hát hogyne. Ha annyit lehetne keresni úgy, hogy nem mész tönkre idegileg, nem gondolod, hogy nem lenne ekkora nagy üresedés meg fluktuáció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!