Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit kérjek az alábbi...

Mennyit kérjek az alábbi pozícióért? Mindjárt megyek interjúra.

Figyelt kérdés

[link]

Én bruttó 500-600-ra gondoltam, de nem akarom túllőni. Illetve nem tisztáztuk még, hogy pontosan a jogosítvány milyen szempontból lesz fontos. Köszi szépen a segítséget.

2017. márc. 8. 13:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Bruttó 550+Caf+Negyedéves
2017. márc. 8. 20:43
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, megint ostobaságokat hordasz itt össze. Miért baj az, hogy ráírják a kért összeget a CV-re? Igen, ráírják, és? Valamihez kell viszonyítaniuk, tudniuk kell, mennyi a pályázó elképzelése, nyilván egy olyan ember, aki tisztában van a képességeivel reális összeget fog kérni. A cégtől hiába kérdezed mennyit akarnak adni, úgyse fognak erre válaszolni és csak rontod az esélyeidet azzal, hogy kerülöd a választ. Képzeld el, én jártam már úgy, hogy megadtam egy fizetési igényt és 100 ezerrel kevesebbet akartak adni, hiába írták fel a CV-re, de az ellenkezője is megtörtént: 150 ezerrel többet adtak. Úgyhogy nem értem miért rettegsz ennyire attól, hogy jegyzeteljenek a CVd-re.

A másik bekezdésed meg vicc kategória. Van olyan ismerősöm, akinek több diplomája és nyelvvizsgája van, még sincs jogsija, mert kiskorában majdnem meghaltak egy autóbalesetben és retteg az autóktól is, nemhogy a vezetéstől. Elég abszurd a gondolatmeneted.

2017. márc. 8. 20:58
 13/13 anonim ***** válasza:
83%

" sajna az van, hogy amit véletlenül kinyögtök számot, az megy a CV-re, aztán ott virít...

Nem árt átgondolni, inkább a munkáltató mondjon egy összeget! "

én tudom mennyiért vagyok hajlandó váltani, eleve beleírom a cv-mbe, nincs időm olyan cégekre, akik az általam elvártnál kevesebbet adnának

2017. márc. 8. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!