Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Próbaidőn vagyok egy cégnél,...

Próbaidőn vagyok egy cégnél, de behívtak máshova interjúra, milyen kifogással tudnék elmenni?

Figyelt kérdés

igazából azért vállaltam el ezt a munkát, hogy legyen valami, de másik városban szeretnék dolgozni

be is hívtak 4 órára, de 4ig dolgoznom kéne és legkésőbb 3kor el kell indulnom h odaérjek.

Elvileg rugalmas a munkaidő, de nem tudom mennyire örülnének hogy eljövök, persze más napokon ott maradnék tovább és ledolgoznám a kiesést.

Mindenképp megpróbálok eljönni 3kor aznap, de mit mondjak hova megyek? Ha azt mondom orvoshoz akkor lehet kéne igazolást vinnem, ha azt mondom temetésre az meg elég morbid annak fényében hogy nem is halt meg senki. Mit mondjak?

2016. nov. 30. 16:39
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
legyél kreatív.
2016. nov. 30. 16:50
 2/4 anonim ***** válasza:
51%

Akkor most fogd meg az önéletrajzodat és ahol a "kreatív" szóval találkozol, oda írd oda, hogy "életképtelen, de fórumos segítséggel menthető".

Egyébként mondd azt, hogy ku*vához van időpontod.

2016. nov. 30. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha van addig még idő, akkor ELŐRE dolgozd le azt az időt, amennyivel korábban szeretnél elmenni. Természetesen ezt előre jelezd ahol kell, tehát pl. csütörtökön egy órával tovább maradok mert pénteken jön a gázóraleolvasó és egy órával hamarabb el kell mennem.
2016. nov. 30. 17:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Pontosan a 3-as válaszoló válasza jutott nekem is eszembe - ha előre ledolgozod, akkor szerintem egyáltalán nem lesz gond...
2016. nov. 30. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!