Mennyi esély van visszajutni a közigazgatásba, ha most máshová mennék dolgozni?
Figyelt kérdés
2016. jan. 20. 11:40
1/11 anonim válasza:
Én úgy tudom, most akarnak ott jelentősen leépíteni, de ha még a végzettségedet sem árulod el, akkor nehéz lesz válaszolni
2/11 anonim válasza:
Ne akarj visszamenni. Örülj ha a versenyszférában el tudtál helyezkedni. Sajnos saját családi tapasztalatból mondom, hogy ha egyszer a közigazgatásból kikerülsz (leépítés stb) akkor a versenyszférában sokszor úgy tekintik azt az időt mintha nem is lenne. :(
3/11 A kérdező kommentje:
1# nem tudom mért fontos a végzettség kérdéshez semmi köze
(pénzügyi ügyintéző)
2# Igen, de közigazgatásban úgy van hogy x időnként nő a fizu egy 10essel nem?
Mondjuk ha tegyük fel most eltudnék helyezkedni tegyük fel mondjuk 20-40ezerrel többért később meg már a közigazgatásban keresnék többel nem?
2016. jan. 20. 18:12
4/11 anonim válasza:
A közigazgatásban a minimálbért súrolják a bérek. Diplomával és nyelvvizsgával 120 ezret keres egy pályakezdő. Elég sok évnek kell eltelnie, hogy a versenyszférában rosszabbul keress. És azért azt se feledjük, hogy a versenyszférában sem fix a fizetés, nőhet is, illetve jobb ajánlat esetén lehet váltani.
5/11 A kérdező kommentje:
Máv felé gondolkodom, ugye ott a pénz több, és anyám neve már így is platina itt új szintre emelkedne XD
2016. jan. 20. 19:03
6/11 anonim válasza:
"2# Igen, de közigazgatásban úgy van hogy x
időnként nő a fizu egy 10essel nem?"
Versenyszférában meg többel... Sose éri utol a közszféra, hacsak nem valami magasabb rangú állami vezető vagy!
7/11 A kérdező kommentje:
Hát az sajnos sosem leszek.
Köszönöm a válaszokat!
2016. jan. 21. 10:29
8/11 anonim válasza:
2-es vagyok. Nem nő X évenként 10 ezerrel. Fixen biztosan nem. Maximum ha a főnököd előterjeszt előléptetésre és mondjuk munkatársból főmunkatárssá. Barátnőm lassan 5 év a földhivatalnál van és ugyan úgy a 120 ezret keres a kezdetektől. Én a versenyszférában 4 év alatt közel megdupláztam a fizetésem mértékét.
9/11 A kérdező kommentje:
Én azt hittem az automatikusan történik, wow most egy világ omlott össze bennem
2016. jan. 21. 17:07
10/11 anonim válasza:
Közigazgatásban dolgozom szakirányú diplomával 4 éve. Kormánytisztviselő vagyok. A nettó bérem a nettó 105.000ft-ról még sosem mozdult el.
Innen menekülni kell, nem idejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!