Mit gondoltok netto 220 ezer ft-os fizetesrol plusz 20 ezer cafateriarol?
Figyelt kérdés
Max havi 180 orat kell dolgozni, minimalis tulora havonta. Ha pl randizom akkor merjem elmondani? Nem fog lenezni vagy epp nagykepunek nezni, ha pl o netto 120-at keres? 28f Bp-i vagyok2017. febr. 23. 10:35
1/15 anonim válasza:
A lényeg, hogy meg tud élni és esetleg el tudj tartani egy főt. Ennyiből meg lehet oldani.
2/15 anonim válasza:
Nem értem a randevúnak mi köze van a te fizetésedhez xD. Kinek mi köze van hozzá, valaki még a feleségével sem ossza meg, hogy mennyit keres, te meg az első gyütmenttel erről társalogsz ?
3/15 anonim válasza:
a randin elmondod a fizetesed?
LOL.
4/15 A kérdező kommentje:
Nem akarom elmondani. De nincs randi se... De volt mikor aki megkerdezte.. Kellemetlen szituba hozott.
2017. febr. 23. 11:08
5/15 anonim válasza:
Aki megkerdezi annak sem kell elmondani, el kell utni valami altalanos dumaval (nem panaszkodom, jol megvagyok, etc) es rovid uton le kell koptatni.
6/15 anonim válasza:
Utolsó randim lenne azzal aki rákérdez.
7/15 anonim válasza:
Aki randin ilyenre ràkèrdez, engem többet nem làtna. Akinek csak a fizetèsem, jó kocsim miatt kellek, olyan nővel nem foglalkozom èrdemben. (Max egy èjszakàra jò)
8/15 anonim válasza:
Szerintem ez egy jó fizu, nem kell szégyellni.
9/15 anonim válasza:
Tuti csajozós duma,a "Szia cica van gazdád?" már lejárt szöveg :D
10/15 anonim válasza:
Kb. ennyit keresek, de vidéken (nettő 233ezer + 18e cafeteria), csak kapok mellé 90e körül üzemanyag költségtérítést. Szóval Budapesten ez egyáltalán nem extrém sok szerintem, még vidéken se számít annak, bár itt azért nyugodtan lehet átlag felettinek titulálni. Ettől nem fogsz nagyképűnek tűnni, de lenézni se fognak, mert azért magyar viszonylatban nem rossz pénz, sokan csak álmodnak róla. Viszont hogy egy randin miért mondanád el, azt nem tudom. Én biztos nem osztanám meg ezt első alkalommal egy idegennel. Már eleve gáznak tartanám, hogy rákérdezzen valaki. Megfordulna a fejemben, hogy nem is velem akar lenni onnantól, hanem a nerc bundára hajt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!