Mit gondoltok netto 220 ezer ft-os fizetesrol plusz 20 ezer cafateriarol?
Figyelt kérdés
Max havi 180 orat kell dolgozni, minimalis tulora havonta. Ha pl randizom akkor merjem elmondani? Nem fog lenezni vagy epp nagykepunek nezni, ha pl o netto 120-at keres? 28f Bp-i vagyok2017. febr. 23. 10:35
11/15 anonim válasza:
Igényektől függően lehet mondani, hogy jó fizetés vagy sem, de - sajnos - átlag feletti. Viszont ez, hogy randin ilyen felmerül...? 8 éve vagyok együtt a párommal és egyikünk sem tudja pontosan, hogy mennyit keres a másik annak ellenére, hogy közös kasszán vagyunk. Ha ez felmerül, mint téma, akkor azonnal koccold le a csajt, mert csak aranyásó.
12/15 anonim válasza:
Ha a menyasszonyod és készültök a házasságra, akkor oké a kérdés, de randin? Semmi köze hozzá, te meg ne dicsekedj vele. Amúgy kb. Bp-en átlagos az összeg.
13/15 anonim válasza:
dupla olyan jó, mint az enyém, feltételek ugyanazok. Még a korunk és nemünk is stimmel.
Most boldog vagy? jó érzés, hogy a te péniszed nagyobb valakiénél mi?!
14/15 anonim válasza:
Relatíve jo, sok mindenre elég, abszolút nem szűkös viszont közel sem az a felvágós fizetési kategória....
15/15 anonim válasza:
Sztem korodhoz képest nagyon jó. De azért nem leszel belőle milliomos, milliárdos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!