Akoos kérdése:
Nektek mennyi lenne az a fizetés, amire azt mondanátok, hogy nem rossz?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok :)2017. febr. 18. 12:07
11/21 Fatal_3rror_ válasza:
Ráadásul ha a rendszerváltás után 25 évig nem a kóklerkedés meg az ország kiárulása ment volna, meg egymás zsebének a tömése, és csak fele ennyire korrupt kormányaink lettek volna, akkor most ott lehetnénk a 7-800 Eurónál...
13/21 anonim válasza:
".Gyakorlatilag a nyugati minimálbér felével"
Ugye nem gondolod hogy nyugaton 1600 euro a minimalber?
15/21 anonim válasza:
Én most ennek hatására utánanéztem mennyi a minimálbér Németországban. Szakmánként változik, de a legalacsonyabb bruttó 7,5 euró/óra.
16/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én a politikát nem akartam belevonni, csak közvéleménykutatásnak szántam. :)
2017. febr. 18. 16:16
17/21 anonim válasza:
500 euroval kapnek meg tobbet, mar boldog ember lennek gondok nelkul
18/21 anonim válasza:
attól függ, hogy mit és mennyit kell dolgozni érte.
pl a mostani munkámért már 200al is elégedett volnék.. most cafetéria nélkül 113at fizet.
De lenne olyan munka amit 300e-ért se csinálnák.
19/21 anonim válasza:
Nekem nettó 500.000 + céges kocsi + a juttatási csomagom eddigi elemei (majd 1 misi cafeteria, jutalom).
Ez lenne az a fizu, amiért a mostani helyemen maradnék, és nem keresgélnék.
20/21 anonim válasza:
Most amíg hajtok, hogy legyen lakás, kocsi, megtakarítás, stb. nettó 2500+ EUR. Ha ezek megvannak havi 3-400 ezerrel elégedett lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!